S O S

ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΣ ΜΕ ....SPRAY!!!!

και ανίκανοι με ευθύνες

 

 

 

 

Είδε κι απόειδε ο άνθρωπος με την ανάπτυξη που έρχεται (μέσω Ολύμπου και παραλιακού τουρισμού για 12 -μπορεί και 13- μήνες το χρόνο) και έπιασε το spray, μήπως κι έρθει η ανάπτυξη και μείνει από λάστιχο στα μισά από Λιτόχωρο προς Πριόνια και παλιό μοναστήρι Αγίου Διονυσίου.

Και εντόπισε κάποια σημεία με σημαντικά και απαράδεκτα προβλήματα σε έναν δρόμο που ντόπια και κεντρική ηγεσία της χώρας θέλει να βάλει και εισιτήριο-διόδια και καταγράφει δεκάδες χιλιάδες επισκεπτών.

Και το καλύτερο: στις 25 του μήνα (Αυγούστου 2021) το -καλύτερο των τελευταίων δεκαετιών- Δημοτικό Συμβούλιό μας συζητά την “Αποδοχή των όρων και των προϋποθέσεων για τη λήψη επενδυτικού τοκοχρεολυτικού δανείου ποσού 2.956.978,67 € με σκοπό την εκτέλεση του έργου «Αγροτική οδοποιία Δήμου Δίου – Ολύμπου» ενταγμένο στο Ειδικό Αναπτυξιακό Πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης». “ έργο που δεν μπορεί να καλύψει τους συγκεκριμένους δρόμους που είναι στην ευθύνη της Περιφέρειας, του Δασαρχείου και του Φορέα Διαχείρισης Εθνικού Δρυμού Ολύμπου. Και άντε να συνεννοηθούν ή άντε να περιμένουμε το εισιτήριο…