3 απ’ αλλού και 5 ντόπιοι

θα δούνε Κουκοδήμο, Μαυρίδου,

μια εταιρεία, δυο συλλόγους, την ΔΕΕΠ και “ένα εμβληματικό έργο (τον περιφερειακό) κι αυτά όλα είναι “Στο πλαίσιο των δράσεων της 85ης Διεθνούς Εκθέσεως Θεσσαλονίκης”

 

 

Κατερίνη, 8 Σεπτεμβρίου  2021

ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ

Επίσκεψη  κλιμακίου  στελεχών της Νέας Δημοκρατίας  στην Πιερία

Στο πλαίσιο των δράσεων της 85ης Διεθνούς Εκθέσεως Θεσσαλονίκης, κλιμάκιο στελεχών της Νέας Δημοκρατίας αποτελούμενο από τους κ.κ. Μαντά Περικλή, βουλευτή Μεσσηνίας, τον Χρήστο Κέλλα, βουλευτή Λάρισας, την Μαίρη Τριανταφυλλοπούλου, Γραμματέα Οργανωτικών Φορέων Ν.Δ.,  τον Φώντα Μπαραλιάκο, την  Άννα Μάνη – Παπαδημητρίου, τον Σάββα Χιονίδη, βουλευτές Πιερίας, Μπάμπη Μπρουσκέλη, Πρόεδρο Δ.Ε.Ε.Π. Πιερίας και Λευτέρη Μωϋσιάδη, μέλος της Π.Ε.,  θα επισκεφθεί την Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου 2021 την Πιερία.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα, το κλιμάκιο θα επισκεφθεί τον Δήμαρχο Κατερίνης Κώστα Κουκοδήμο και την Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας Σοφία Μαυρίδου, ενώ στη συνέχεια θα περιοδεύσει στις εργασίες του Περιφερειακού Δρόμου Κατερίνης.

Επίσης,  θα επισκεφθεί τις εγκαταστάσεις της εταιρίας  Ηλεκτροτεχνική Χαραλαμπίδης ΑΕ, τον Σύλλογο ΑμΕΑ Πιερίας και τον  σύλλογο προστασίας παιδιών Βενιαμίν. Θα έχει συνάντηση με στελέχη της Δ.Ε.Ε.Π. Πιερίας στα γραφεία του κόμματος στην Κατερίνη και θα παραχωρήσει Συνέντευξη Τύπου στα τοπικά Μ.Μ.Ε.