Βραβεία Επιχειρηματικότητας 2021

Ένας νέος επιμελητηριακός θεσμός γεννήθηκε!

Χατζηχριστοδούλου: “Η σημερινή βραδιά είναι μόνο η αρχή”

 

 

Επιμελητήριο Πιερίας                                                              Δελτίο Τύπου

Βραβεία Επιχειρηματικότητας 2021

 Ένας νέος επιμελητηριακός θεσμός γεννήθηκε!

Χατζηχριστοδούλου: “Η σημερινή βραδιά είναι μόνο η αρχή”

Σε μια λαμπερή βραδιά, στο ειδυλλιακό περιβάλλον του DION PALACE RESORT, το Επιμελητήριο Πιερίας βράβευσε 28 εμβληματικές επιχειρήσεις του νομού, εγκαινιάζοντας έτσι έναν νέο επιμελητηριακό θεσμό!

Επιχειρήσεις που καινοτομούν, που επενδύουν και αναπτύσσονται, που εξάγουν τα προϊόντα τους κάνοντας, μέσω αυτών, γνωστή την Πιερία σε όλο τον κόσμο, που αξιοποιούν την ψηφιακή τεχνολογία, που διατηρούν ή και αυξάνουν τις θέσεις εργασίας. Επιχειρήσεις που αντέχουν στο χρόνο περνώντας από γενιά σε γενιά.

Το βράδυ της Παρασκευής 10 Σεπτεμβρίου βραβεύθηκε το όραμα, η προσπάθεια και η δημιουργικότητα ανθρώπων, οικογενειών, συνεργατών που, παρά τις αντίξοες συνθήκες για το επιχειρείν στην Ελλάδα της κρίσης, έθεσαν υψηλούς στόχους και τους πέτυχαν.

Στα Βραβεία Επιχειρηματικότητας 2021, τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη εκπροσώπησε ο Γενικός Γραμματέας Εμπορίου και Προστασίας του Καταναλωτή κ. Σωτήρης Αναγνωστόπουλος.

Την εκδήλωση τίμησαν επίσης με την παρουσία τους ο υπουργός Εσωτερικών Μάκης Βορίδης, ο υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Γιώργος Γεωργαντάς, η ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Μαρία Σπυράκη, ο πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος Γιάννης Χατζηθεοδοσίου καθώς και ο πρόεδρος της Γενικής Συνομοσπονδίας Γιώργος Καββαθάς.

Παραβρέθηκαν επίσης, μεταξύ άλλων, ο πρόεδρος του Εμπορικού & Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης Γιάννης Μασούτης, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πέλλας Ιορδάνης Τσώτσος, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Τρικάλων Βασίλης Γιαγιάκος, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Δράμας Στέφανος Γεωργιάδης, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Λάρισας Σωτήρης Γιαννακόπουλος, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Έβρου Χριστόδουλος Τοψίδης, ο Α’ αντιπρόεδρος του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης και Α’ Αντιπρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ Δημήτρης Βαργιάμης, Α’ αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου Ημαθίας Στέφανος Αποστολίδης, ο πρόεδρος της ΚΕΠΑ – ΑΝΕΜ Θωμάς Αλγιανάκογλου, ο Γενικός Διευθυντής της ΚΕΠΑ Σπύρος Σκοτίδας,  ο Φοροτεχνικός  και Οικονομικός Επόπτης Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών Παναγιώτης Παντελής και η Βασιλική Νάκου,   πρόεδρος του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Κεντρικής Μακεδονίας.

Το “παρών” έδωσαν ακόμη οι τρεις βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, Φώντας Μπαραλιάκος, Άννα Μάνη-Παπαδημητρίου και Σάββας Χιονίδης, ο δήμαρχος Κατερίνης Κώστας Κουκοδήμος, ο δήμαρχος Δίου-Ολύμπου Βαγγέλης Γερολιόλιος , ο δήμαρχος Πύδνας-Κολινδρού Αναστάσιος Μανώλας, η αντιπεριφερειάρχης Πιερίας Σοφία Μαυρίδου καθώς και εκπρόσωποι των Σωμάτων Ασφαλείας.

Επίσης κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης προβλήθηκε ψηφιακό μήνυμα του υπουργού Ανάπτυξης Άδωνι Γεωργιάδη και του ευρωβουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Βαγγέλη Μεϊμαράκη.

Την εκδήλωση παρουσίασαν με το δικό τους ξεχωριστό τρόπο οι δημοσιογράφοι Νίκος Υποφάντης και Μαρία Σαμολαδά τους οποίους στο τέλος της βραδιάς βράβευσε το Επιμελητήριο για τη συμβολή τους στην τουριστική προβολή της Πιερίας.

Ηλίας Χατζηχριστοδούλου: “Η αποψινή βραδιά είναι μόνο η αρχή!” ανέφερε ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πιερίας καλωσορίζοντας τους εκλεκτούς προσκεκλημένους. Όπως τόνισε, είναι πολλές ακόμη οι επιχειρήσεις του νομού που πρέπει και θα τιμηθούν μέσω των επιχειρηματικών βραβείων. “Τιμούμε επιχειρήσεις που τιμούν και διαφημίζουν την Πιερία, σέβονται τον καταναλωτή και δείχνουν το δρόμο της ανάπτυξης του τόπου μας” σημείωσε ακόμη.

Οι επιχειρήσεις που βραβεύθηκαν

 

Στην κατηγορία: ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ-ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ

ΑΜΒΡΟΣΙΑΔΗΣ ΑΒΕΕ

ΜΑΧΙ ΑΒΕΕ

Σ. ΜΕΝΤΕΚΙΔΗΣ Α.Ε (ΝΕΡΑ “ΔΙΟΣ”)

Στην κατηγορία: ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ-ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

OLYMPIA ELECTRONICS

ΚΟΛΛΙΑΣ ΕΠΕ

Στην κατηγορία: ΕΞΩΣΤΡΕΦΕΙΑ

 

ΟΜΗΡΟΣ ΑΕ

ΖΕΥΣ ΑΚΤΙΝΙΔΙΑ

GINOX

ALEX-ABEE

Στην κατηγορία: ΨΗΦΙΑΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

 

HOMEMARKT

ΦΥΣΙΩ

FYLLIANA

Στην κατηγορία: ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

ΥΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΚΤΕΛ ΠΙΕΡΙΑΣ

ΑΣΤΙΚΑ ΚΤΕΛ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΡΑΧΗΣ “ΑΓΙΟΣ ΛΟΥΚΑΣ”

Στην κατηγορία: ΔΙΑΡΚΕΙΑ-ΔΙΑΔΟΧΗ

ΕΥΚΑΡΠΙΔΗΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ Α.Ε

ΛΕΩΝΙΔΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ-LEONIDIS TOOLS&PLASTICS

ΆΡΗΣ ΤΣΙΟΥΠΛΗΣ-ΤΥΠΟΓΡΑΦΕΙΟ

ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΠΑΠΑΧΑΤΖΗΣ

ΝΑΥΣΙΚΑ ΚΟΜΠΟΤΗ

ΜΑΥΡΟΕΙΔΗ TRAVEL-ΞΑΝΘΙΠΠΗ ΜΑΥΡΟΕΙΔΗ

ΛΙΑΓΚΑΣ-ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟ

ΝΙΣΣΟΥ-ΑΡΤΟΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΣΟΥΛΦΑΣ – ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

Στην κατηγορία: ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ

 

ILTA MEDICAL -ΗΛΙΑΣ ΤΑΠΡΑΣ

Στην κατηγορία:  “ΞΕΝΙΟΣ ΖΕΥΣ”

 

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ LITO στην Πλάκα Λιτοχώρου-ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΛΕΙΝΑ

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΜΥΡΤΩ στο Λιτόχωρο-ΚΛΕΟΜΕΝΗΣ ΚΑΚΚΑΛΟΣ

Επίσης το Επιμελητήριο απένειμε δύο ειδικά βραβεία:

  1. Στον πρόεδρο του Σ.Ε.Β.Ε Γιώργο Κωνσταντόπουλο για την προσφορά του στην ενίσχυση της εξωστρέφειας των πιερικών επιχειρήσεων, υπενθυμίζοντας την έμπρακτη στήριξή του στη δημιουργία του Οδηγού Εξωστρέφειας των Επιχειρήσεων, μια πρωτοβουλία του Επιμελητηρίου Πιερίας.
  2. Στη Νένα Μεϊμάρη εις μνήμην του πολύτιμου συνεργάτη του Επιμελητηρίου Ιγνάτιου Μεϊμάρη που “έφυγε” πρόωρα.

 

 

 

 

Κυριακή, 12 Σεπτεμβρίου 2021

Άννα Μάνη – Παπαδημητρίου:  Βραβεία Επιχειρηματικότητας 2021

Σε μια ξεχωριστή εκδήλωση που διοργάνωσε το Επιμελητήριο Πιερίας για τα Βραβεία Επιχειρηματικότητας 2021, η Βουλευτής συνεχάρη τις επιχειρήσεις, οι  οποίες παρά τις αντίξοες συνθήκες που διαμόρφωσε η υγειονομική κρίση της πανδημίας και τις αντικειμενικές δυσκολίες, κατάφεραν να παραμείνουν ισχυρές αλλά και να διακριθούν προς όφελος των ιδίων, των εργαζομένων τους, αλλά και της τοπικής οικονομίας.

Η κυρία Μάνη συνεχάρη επίσης τη διοίκηση του Επιμελητηρίου Πιερίας και τον Πρόεδρο κ. Χατζηχριστοδούλου, τόσο για την εξαιρετική εκδήλωση όσο και για την καινοτόμα πρωτοβουλία του οδηγού εξωστρέφειας των επιχειρήσεων, στην οποία προχώρησε σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Εξαγωγέων, ΣΕΒΕ.

Τόνισε δε ότι η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας θα εξακολουθεί να στηρίζει με κάθε τρόπο το ελληνικό επιχειρείν. Όπως έκανε άλλωστε κατά τη διάρκεια της πανδημίας διαθέτοντας συνολικά 41 δισ. Ευρώ για τη στήριξη επιχειρήσεων, εργαζομένων και ανέργων, αλλά και προχωρώντας σε διαρθρωτικές  αλλαγές και μεταρρυθμίσεις, οι οποίες έχουν καταστήσει τη χώρα μας έναν ιδιαίτερα ελκυστικό προορισμό για περαιτέρω εθνικές και διεθνείς επενδύσεις.

Κλείνοντας, η Βουλευτής συνεχάρη για ακόμα μια φορά τους επιχειρηματίες, οι οποίοι σε πείσμα των καιρών και των όποιων προβλημάτων, συνεχίζουν να τολμούν, να επενδύουν, να καινοτομούν, να εργάζονται σκληρά καθημερινά και να κατακτούν ακόμη και τις αγορές του εξωτερικού, διατηρώντας αλλά και δημιουργώντας νέες θέσεις εργασίας. Αποδεικνύοντας στην πράξη, ότι το ελληνικό επιχειρείν έχει ισχυρό παρόν αλλά και αδιαμφισβήτητο μέλλον.