Από το μεσημέρι της Πέμπτης, 30.9.21

η κατάθεση υποψηφιοτήτων

“… εκπρόσωπος της ΝΕΦΕ θα βρίσκεται στα γραφεία του κόμματος στην Κατερίνη (Κανάρη 2 & Πλ. Ελευθερίας) για την παραλαβή δηλώσεων υποψηφιοτήτων (Πρόεδροι και Μέλη)  της Δ.Ε.Ε.Π. και των ΔΗΜ.Τ.Ο. …”

 

 

 

 

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Δ.Ε.Ε.Π. ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Από τη Διοικούσα Επιτροπή Εκλογικής Περιφέρειας Πιερίας της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ανακοινώνεται ότι ενόψει των εσωκομματικών εκλογών, εκπρόσωπος της ΝΕΦΕ θα βρίσκεται στα γραφεία του κόμματος στην Κατερίνη (Κανάρη 2 & Πλ. Ελευθερίας) για την παραλαβή δηλώσεων υποψηφιοτήτων (Πρόεδροι και Μέλη)  της Δ.Ε.Ε.Π. και των ΔΗΜ.Τ.Ο.

Ωράριο λειτουργίας γραφείων για την παραλαβή υποψηφιοτήτων

Πέμπτη, 30.09. 2021 ΩΡΕΣ: 12.00 – 14.00

Παρασκευή, 01.10.2021 ΩΡΕΣ: 12.00 – 14.00

Σάββατο, 02.10.2021 ΏΡΕΣ: 10.00 – 14.00

Από τη Δ.Ε.Ε.Π. Ν.Δ. Πιερίας

—————————————————————————————-

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΥΝΕΔΡΩΝ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Η Διοικούσα Επιτροπή Εκλογικής Περιφέρειας Πιερίας (πρώην ΝΟΔΕ) Νέας Δημοκρατίας ανακοινώνει ότι με απόφαση της Γραμματείας Οργανωτικού, στις 24 Οκτωβρίου 2021 ημέρα Κυριακή και από ώρα 10:00 ως 19:00, παράλληλα με τις εκλογές για ανάδειξη προέδρων και μελών ΔΕΕΠ και ΔΗΜΤΟ θα διεξαχθούν εσωκομματικές εκλογές για την ανάδειξη  συνέδρων της Νέας Δημοκρατίας.

Δικαίωμα ψήφου έχουν τα μέλη που μέχρι 15-10-2021 θα έχουν καταβάλλει την καθορισμένη οικονομική συνδρομή ύψους 12 ευρώ για το έτος 2021 και συνεπώς έχουν καταχωρηθεί στις καταστάσεις εκλογέων. Η καταβολή του ποσού μπορεί να γίνει είτε ηλεκτρονικά (μέσω του site της ΝΔ), είτε μέσω Τραπέζης, είτε στα κεντρικά γραφεία του κόμματος (Μοσχάτο).

Όσοι επιθυμούν να υποβάλλουν υποψηφιότητα για τη θέση του Συνέδρου  δύνανται να το πράξουν εγγράφως ενώπιον της Εφορευτικής Επιτροπής Εκλογικής Περιφέρειας Πιερίας (γραφεία ΔΕΕΠ Πιερίας Κανάρη 1 – πλατεία Ελευθερίας Κατερίνης) από την Τετάρτη 29-9-2021 ώρα 10:00 μέχρι Παρασκευή 1 Οκτωβρίου ώρα 19:00.

Τις υπόλοιπες προϋποθέσεις για την υποβολή υποψηφιότητας και γενικά περί της όλης διαδικασίας ψηφοφορίας, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να λάβουν γνώση από τη σχετική εγκύκλιο που εξέδωσε η Γραμματεία Οργανωτικού και είναι στην διάθεση των ενδιαφερομένων στα γραφεία της ΔΕΕΠ Πιερίας.

Για τα σημεία ψηφοφορίας κατά δήμο θα υπάρξει νέο δελτίου τύπου.

 Καλούμε τα μέλη και τους φίλους της μεγάλης φιλελεύθερης παράταξης της ΝΔ  να λάβουν μέρος στην δημοκρατική αυτή διαδικασία και να τακτοποιήσουν την οικονομική συνδρομή τους  ώστε να έχουν δικαίωμα ψήφου.

Κατερίνη 23-9-2021

Ο πρόεδρος της ΔΕΕΠ Πιερίας                                       Ο Συντονιστής κομματικών οργανώσεων
Κεντρικής Μακεδονίας

                    Χαράλαμπος Απ. Μπρουσκέλης                                                             Ηλίας Τάπρας

Ο Τομεάρχης Πιερίας

Λευτέρης Κλώνος