L I V E η συνεδρίαση

του Δημοτικού Συμβουλίου μας

τώρα – μόλις άρχισε

 

 

 

 

H με τηλεδιάσκεψη

συνεδριάση του Δημοτικού Συμβουλίου Δίου-Ολύμπου

της Πέμπτης 30 Σεπτεμβρίου 2021,

σε ζωντανή αναμετάδοση

 

 

 

ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΚΑΙ Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ ΑΠ’ ΤΟΝ ΑΚΡΙΤΙΚΟ ΕΒΡΟ.

Αλλά λείπουν πολλοί άλλοι.

Επτά θέματα + 2 θέματα “φωτιά”.

Λεπτομέρειες σε λίγο.

Η συνεδρίαση άρχισε στις 6.15μμ, με την προ ημερησίας διαδικασία και την ενημέρωση από τον δήμαρχο Δίου-Ολύμπου προς το σώμα. Πρώτη αναφορά του στο προσφάτως υπογραφέν Προεδρικό Διάταγμα για τον Όλυμπο.

Ο δήμαρχος κατέθεσε πρόταση για μετονομασία ενός δρόμου στο Λιτόχωρο, προς τιμήν του Μίκη Θεοδωράκη.

 

Η ημερήσια διάταξη

 

prosklhsh 3092021DS

 

ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕ Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΛΑΒΕΙ ΤΟ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑ, ΠΙΘΑΝΩΣ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΑΚΡΙΤΙΚΟ ΕΒΡΟ.

Ο πρόεδρος του σώματος, στην αρχή της συνεδρίασης, πρότεινε να εισαχθεί προς συζήτηση εκτός ημερησίας διάταξης -ως επείγον-, θέμα που αφορά την αίτηση της Στατιστικής Υπηρεσίας για την απογραφή των οικισμών του Δήμου μας, για τις ανάγκες της Απογραφής. Το σώμα δέχτηκε να συζητηθεί το θέμα εκτός ημερήσιας διάταξης, αλλά τελικά ανέβαλε την απόφαση, αφού πολύ γρήγορα εντοπίστηκε η ανάγκη να διευκρινιστούν περαιτέρω όσα αφορούν τον οικισμό της Ιεράς Μονής Αγίου Διονυσίου που εμφανίζεται στον ήδη υπαρκτό κατάλογο των οικισμών του Δήμου μας.

 

Η συνεδρίαση συνεχίζεται και στις 8.00μμ -περίπου- φτάνει στην συζήτηση του 8ου θέματος, με την συμμετοχή του προέδρου του τοπικού συμβουλίου Κονταριώτισσας, Στέφανου Παπαδόπουλου.