“Ασταθής…”,

"για την τσέπη"

και έπεται συνέχεια – οι πρώτες αντιδράσεις των επικεφαλής μετά την ανακοίνωση της σύμπραξης Μυλωνέρου με την δημαρχία Γερολιόλιου

 

 

 

 

 

Η προσχώρηση Μυλωνέρου στην διοικούσα παράταξη-ψηφιδωτό του δημάρχου Βαγγέλη Γερολιόλιου, ήταν για πολλούς αναμενόμενη. Οι φήμες που τροφοδότησε η παρουσία του δεύτερου στην κηδεία του πατέρα του πρώτου, πρόσφατα, ήταν η αφορμή. Η αφορμή για τις φήμες. Η αφορμή για την πλήρη συνεργασία και σύμπραξη θα διαφανεί τις επόμενες μέρες και μήνες. Η τελική συνάντηση των δύο ανδρών έγινε χθες, Σάββατο 16.10.2021, ως χθες ο Δημήτρης Μυλωνέρος φέρεται να έκλινε περισσότερο προς την απόρριψη της πρότασης Γερολιόλιου, αλλά … όσα φέρνει μια Κυριακή βράδυ, δεν τα φέρνει η βδομάδα όλη. Στο κείμενο που δημοσιεύτηκε ως αναγγελία της σύμπραξης υπάρχουν πολλά που θα μπορούσαν να είναι λόγος συνεργασίας και σύμπραξης των δύο παρατάξεων αμέσως μετά την 1η Σεπτεμβρίου 2019 (χρηματοδοτικά εργαλεία, δημοτικά ακίνητα- εθνικό κτηματολόγιο, πρωτογενής τομέας, κοινωνική πολιτική, ακόμη και η διαχείριση της πανδημίας) και εξίσου πολλά που προβληματίζουν για την αποτίμηση της διετίας Γερολιόλιου από τον Δ. Μυλωνέρο (δημοκρατική αντίληψη, η χρηστή διοίκηση, η διαφάνεια, αξίες και στόχοι). Ο -τουλάχιστον- προβληματισμός αποτυπώνεται και στις πρώτες δηλώσεις των επικεφαλής των παρατάξεων της αντιπολίτευσης που κατέγραψε η Ε τ Ο, μαζί με μια πρώτη, σχετικά αμήχανη δήλωση του προσχωρήσαντα στο δημαρχιακό σχήμα.

 

 

 

 

 

Κων. Δημόπουλος, πρώην δήμαρχος, επικεφαλής αξιωματικής αντιπολίτευσης, “Ολύμπια Συμμαχία ΙΙ”:

“Ο Δημήτρης Μυλωνέρος απαρνήθηκε ξαφνικά τις θέσεις που πρέσβευε για τον τόπο του. Δικαίωμά του -ασφαλώς- να είναι ασταθής. Κρίνεται και θα κριθεί, εφόσον το επιδιώξει, από το λαό για την επιλογή του.”

Πέτρος Κιάφας, επικεφαλής “Προοπτική για το Δημο-τη”:

“Η ΣΥΝθεση της … συναλλαγής συνεχίζει ακάθεκτη, για το καλό της τσέπης…”

Στέργιος Φαρμάκης, επικεφαλής “Συμπολιτεία” και ήδη συνεργαζόμενος με την διοίκηση Γερολιόλιου:

 

 

Κατερίνα Κουρίτα, επικεφαλής “Λαϊκής Συσπείρωσης Δίου-Ολύμπου”: