Ετελείωσε!!!

θα 'ρθει ο αντιπρόεδρος

και θα περιμένουμε να έρθουν και οι αποζημιώσεις

 

 

 

 

Είναι και οι δύο βουλευτές Πιερίας του κυβερνώντος κόμματος. Της ΝΔ.

Αγωνίζονται και οι δύο να αποζημιωθούν οι αγρότες που επλήγησαν από κακοκαιρία.

Χώρια.

Και οι δύο ασκούν πίεση προς τον ΕΛΓΑ και τον πρόεδρό του, μέσω του αντιπροέδρου.

Χώρια.

Και οι δύο ζήτησαν να επισκεφθεί ο αντιπρόεδρος τις πληγείσες περιοχές.

Χώρια.

Στις χωριστές ανακοινώσεις τους, ο ένας επεσήμανε ότι ζήτησε “να επισπευσθούν οι προβλεπόμενες διαδικασίες ώστε να προχωρήσουν άμεσα οι εκτιμήσεις και οι καταβολές των αποζημιώσεων”.

Οι προβλεπόμενες διαδικασίες για την αναγνώριση της καταστροφής και της καταγραφής των πληγέντων περιλαμβάνουν και επίσκεψη στην πληγείσα περιοχή του αντιπροέδρου του ΕΛΓΑ;

Ετελείωσε ή … να ‘χαμε να δημοσιεύουμε χώρια και να δείχνουμε ότι κάνουμε τα πάντα για τους πληγέντες;

Μήπως θα ‘ταν αποτελεσματικότερο να πιέζατε για την καταγραφή και την αναγνώριση, αντί για την επίσκεψη; Οι αποζημιώσεις είναι το ζητούμενο. Δεν είναι;

 

 

ΔΕΛΤΙΟ   ΤΥΠΟΥ

                                                                                   Παρασκευή, 22 Οκτωβρίου 2021

Άννα Μάνη – Παπαδημητρίου:

Συνάντηση με τον Αντιπρόεδρο του ΕΛΓΑ

και πρόσκληση για επίσκεψη στην Πιερία για τις ζημιές από τις βροχοπτώσεις

 

Η Βουλευτής πραγματοποίησε σήμερα συνάντηση με τον Αντιπρόεδρο του ΕΛΓΑ, κ. Νίκο Δούκα, σε συνέχεια της τηλεφωνικής επικοινωνίας που είχε την προηγούμενη εβδομάδα τόσο με αυτόν όσο και με τον Πρόεδρο του ΕΛΓΑ, κ. Ανδρέα Λυκουρέντζο.

Η κυρία Μάνη κάλεσε τον κ. Δούκα να επισκεφτεί την Πιερία και τις πληγείσες περιοχές, προκειμένου να διαπιστώσει και ο ίδιος, ιδίοις όμμασι, το εύρος των ζημιών από τις πρόσφατες βροχοπτώσεις και ιδιαίτερα των σταφυλιών.

Ο Αντιπρόεδρος του ΕΛΓΑ, αντιλαμβανόμενος τη σοβαρότητα της κατάστασης, δήλωσε ότι θα εξετάσει τη δυνατότητα να μεταβεί στην Πιερία τις προσεχείς ημέρες για να διαπιστώσει από κοντά το εύρος των καταστροφών και να συναντηθεί με τους πληγέντες παραγωγούς.

Η κυρία Μάνη ευχαρίστησε τον κ. Δούκα για την άμεση ανταπόκριση και θα είναι σε διαρκή επικοινωνία μαζί του για τον προγραμματισμό της επικείμενης επίσκεψής του.