Οι εσωκομματικές εκλογές της ΝΔ

στη ΔΗΜΤΟ Δίου-Ολύμπου

συνεχής ενημέρωση

 

 

 

Τα στελέχη της τοπικής οργάνωσης που θα υλοποιήσουν την διαδικασία των σημερινών εκλογών στην κάλπη του πικρικού νότου, έφτασαν στο παλιό δημαρχείο της Κονταριώτισσας αξημέρωτα. Πακέτα με ψηφοδέλτια ξετυλίχτηκαν, κάλπες άλλαξαν επιγραφές, προγνωστικά ανταλλάχτηκαν “να περάσει η ώρα να πάει 8” και την ώρα που ο ήλιος ψήλωνε πάνω απ΄ τον κάμπο, λίγα λεπτά μετά την καθορισμένη ώρα, η κάλπη δέχτηκε το πρώτο ψηφοδέλτιο. Σε 11 ώρες η διαδικασία της κάλπης θα ‘χει ολοκληρωθεί και θα καταμετρώνται τα αποτελέσματα για την ΔΕΕΠ, την ΔΗΜΤΟ και το συνέδριο του κόμματος. Δηλαδή, οι κάλπες θα είναι ανοιχτές από τις 8 το πρωί ως τις 7 το απόγευμα.

Λιγότεροι από ποτέ, οι φετινοί εκλογείς της ΝΔ στο Δήμο Δίου-Ολύμπου δεν αντιμετωπίζουν πρόβλημα χρόνου, παρά μόνο συνωστισμού προ της κάλπης, τηρώντας τα μέτρα κατά της πανδημίας. Συμπληρώνοντας την πρώτη ώρα των σημερινών εκλογών ψήφισαν οι καθιερωμένοι πρωινοί προσήλθαν ήδη, στην προσπάθειά τους να μην χάσουν το δικαίωμα που κόστισε 12 ευρώ και να αποφύγουν τον συνωστισμό, την αναμονή και πιθανώς και τις παραινέσεις της τελευταίας στιγμής από τους υποψήφιους που μένουν εκτός κτιρίου. Από τους 772 εκλογείς που θα ψηφίσουν σήμερα στη ΔΗΜΤΟ Δίου-Ολύμπου, οι 60 δεν θα προσέλθουν καν στο παλιό δημαρχείο της Κονταριώτισσας, έχοντας επιλέξει να ψηφίσουν ηλεκτρονικά.

Νεώτερα σε λίγο.

Ως τότε ξαναδείτε τις οδηγίες της ΔΕΕΠ Πιερίας.


Λίγο πριν τις 11πμ άρχισε να πυκνώνει η προσέλευση και να σχηματίζεται ουρά στην είσοδο.

Από την ΔΕΕΠ, για την ομαλή εξέλιξη των εκλογών στην Κονταριώτισσα, φροντίζει -μεταξύ άλλων- και ο Τομεάρχης Πιερίας, Λευτέρης Κλώνος.

Στις 11.30πμ είχαν ήδη ψηφίσει περίπου 150 εκλογείς.

Από τους βουλευτές Πιερίας της ΝΔ, πρώτη που επισκέφθηκε το εκλογικό κέντρο στην Κονταριώτισσα ήταν η Άννα Μάνη-Παπαδημητρίου.

Λίγο αργότερα προσήλθαν να ψηφίσουν ο πρώην βουλευτής Πιερίας της ΝΔ, Νίκος Κάκαλος, και ο δήμαρχος Δίου-Ολύμπου, Βαγγέλης Γερολιόλιος. Οι οποίοι περίμεναν την σειρά τους την “ουρά”.

 

Λίγο πριν τις 3μμ, οι κάλπες στην Κονταριώτισσα έκλεισαν για λίγο -πρέπει και η εφορευτική επιτροπή να φάει το μεσημεριανό της- και υπολογίζεται ότι ήδη έχουν ψηφίσει οι μισοί περίπου εγγεγραμμένοι του εκλογικού κέντρου (σχεδόν 350 από τους 712 που θα προσέλθουν εδώ για να ψηφίσουν).

 

 

ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ

H ΔΕΕΠ ΝΔ ΠΙΕΡΙΑΣ γνωστοποιεί στα μέλη της Νέας Δημοκρατίας ότι οι εσωκομματικές εκλογές της 24ης Οκτωβρίου 2021 θα διεξαχθούν:

Για τη ΔΗΜΤΟ Κατερίνης παραπλεύρως ΔΟΥ Κατερίνης (κοινοπραξία αγροτικών συνεταιρισμών)

Για τη ΔΗΜΤΟ Δίου-Ολύμπου στο δημαρχείο Κονταριώτισσας

Για τη ΔΗΜΤΟ Πύδνας Κολινδρου στο δημαρχείο Αιγινίου.

Ώρες ψηφοφορίας από 08:00 ως 19:00.

ΔΕΕΠ Ν.Δ. ΠΙΕΡΙΑΣ

 

Οι υποψήφιοι στην Πιερία

 

 

 

Από τους υποψήφιους για το συνέδριο του κόμματος, προερχόμενοι από την ΔΗΜΤΟ Δίου-Ολύμπου είναι οι:

Ζιώγας, Καραγιάννης, Λέϊνα, Σκούμπα, Τσακνάκης και Φλογέρα.