Δεν ενημερώνετε για την πανδημία,

αποδεικνύετε την ανεύθυνη ασχετοσύνη σας

και ΔΥΣΤΥΧΩΣ δεν ασχολείται μαζι σας ο εισαγγελέας

 

 

 

 

‘Όταν ενημερώνετε για κάποια επιχείρηση υγειονομικού ενδιαφέροντος, με ιδιοκτήτη και πελάτες, γράφετε για “επιχείρηση στην Πιερία”. Για “ταβέρνα στο νότο” και “καφετέρια στο βορρά”. Γενικώς και ως εκεί.

Όταν γράφετε για το τάδε τμήμα, τάδε τάξης, τάδε σχολείου, τάδε χωριού, κωμόποληςή μικρής πόλης, πολύ συγκεκριμένα με τα στοιχεία του και την τοποθεσία του …δεν κάνετε ενημέρωση. Κάνετε δημόσια επίδειξη της ασχετοσύνης σας, της απύθμενης ανευθυνότητάς σας, της προσήλωσή σας σε παράνομες συμπεριφορές που τρέφει η μόνιμη ασυλία σας από τους “πολιτικούς” και -δυστυχώς- την Δικαιοσύνη. Κι όλα αυτά γιατί επιμένετε ότι είστε δημοσιογράφοι. Απατεώνες με πληκτρολόγιο είστε.

Ούτε καν αντιληφθήκατε -ακόμα και τώρα- ότι όταν γράφετε για την τάδε τάξη του τάδε σχολείου, φωτογραφίζετε  20-25 παιδιά, πολύ συγκεκριμένα, σε πολύ μικρούς τόπους, με ανεπίτρεπτη και παράνομη και -κυρίως- ΑΧΡΕΙΑΣΤΗ ακρίβεια, σκιτζήδες… Ακρίβεια και …ενημέρωση που ξεχνάτε όταν πρόκειται για τον πάσα ένα ξεδιάντροπο απατεώνα που μπορεί να κλέβει, να εξαπατά, να μολύνει και να ρυπαίνει, να κλέβει και να φοροδιαφεύγει ή για τον άρχοντα που κακοδιοικεί, παρανομεί, δεν έχει όριο και ντροπή. ΔΥΣΤΥΧΩΣ, ανάμεσά σας βρίσκονται και μέλη Ενώσεων Συντακτών, ίδια  σκιτζήδες με σας τα μη μέλη.-