Ποια ανάπτυξη,

ποιου Ολύμπου, βρε μαυρογυαλούροι;

είναι αυτές εικόνες Ριβιέρας και διεθνούς brand name; είστε εσείς ικανοί και αντάξιοι τέτοιου επιπέδου ευθύνης και ανάπτυξης και διαθέτετε και την απαιτούμενη αισθητική???

 

 

 

 

Και πριν το Προεδρικό Διάταγμα και μετά την δημοσίευσή του, δεκαετίες τώρα, “πληθωρίζετε” σε εξαγγελίες και υποσχέσεις και πριν καν παραλάβετε τις καλοπληρωμένες περί αναπτύξεως μελέτες, πριν καν καταφέρετε ένα έργο σημαντικό, εκτιμάτε ότι ο Όλυμπος μπορεί να θρέψει και όλη την Βόρεια Ελλάδα ακόμα. Χρόνια τώρα τα παραμύθια σας σας διατηρούν σε θέσεις και οφίτσια, από κοινοτάρχη ως δήμαρχο, βουλευτή και πολλά άλλα σε τούτη εδώ την Πιερία, με ΛΟΓΙΑ.

Μόνο με λόγια.

Παχιά.

Μεγάλα.

Στα ελληνικά και στα αγγλικά.

Αντί να απολογηθείτε για το γεγονός ότι το προς ανάπτυξη κεφάλαιο με το διεθνές brand name χρειάστηκε κοντά 40 χρόνια για να αποκτήσει καθεστώς προστασίας, πανηγυρίζετε γιατί σας πήρε κοντά 40 χρόνια να το καταφέρετε.

Αντί να σκύψετε το κεφάλι και να δείτε την πραγματικότητα και να κατανοήσετε την διαφορά μεγέθους μεταξύ των ικανοτήτων σας και της επιδίωξης, υπερασπίζεστε ο καθένας το τσιφλίκι του και τον δήθεν ρόλο του τον αναπτυξιακό, ενώ το πραγματικά αξιόλογο μένει και ρημάζει.

Πως θα αντιδράσει αυτός που θα πειστεί απ’ τα μεγάλα λόγια σας και τα καλοφτιαγμένα, καλοπληρωμένα και παραπλανητικά βίντεο, όταν αντικρίσει τον πραγματικό τόπο μας; Την … Olympus Riviera;;; Την είδατε ποτέ πραγματικά; Την κρίνατε ποτέ με τα μάτια του επισκέπτη;

Τι να περιμένουμε ακόμη για να πειστούμε ότι είστε μικρότεροι της επιδίωξης;

Το να δηλώσετε ότι ο σταθμός είναι αρμοδιότητα και ευθύνη του ΟΣΕ;

Της χωματερής-Ιμαλάια ο ΦΟΔΣΑ;;;

Της ανάπτυξης μας ποιος είναι αρμόδιος;

Όλοι εσείς;

Και πως με τόσους αρμόδιους και υπεύθυνους, η Riviera είναι καραγκιόζ μπερντέ, κοντά στο 2022;;;

 

ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΑ;

ΕΞΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕΛΕΤΕΣ;;;