Τηλε-συνεδριάζει τώρα

το Δημοτικό Συμβούλιό μας

δείτε το ζωντανά και στην Ε τ Ο -με υπότιτλους-

 

 

 

 

 

 

Μία μέρα μετά τον εντοπισμό της 55χρονης παιδιάτρου από την Κατερίνη νεκρής μέσα στη Ζλιάνα, το Δημοτικό Συμβούλιό μας αναμένεται να εγκρίνει απόψε … “το σχέδιο αντιμετώπισης εκτάκτων αναγκών και άμεση/βραχεία διαχείριση των συνεπειών από εκδήλωση πλημμυρικών φαινομένων του Δήμου Δίου-Ολύμπου σύμφωνα με τα οριζόμενα στο γενικό σχέδιο πολιτικής προστασίας με την κωδική ονομασία «ΔΑΡΔΑΝΟΣ». Εισήγηση: Εκτελεστική Επιτροπή. “

Ο δήμαρχος Βαγγέλης Γερολιόλιος και η ομάδα διοίκησής του επιμένουν να συμπληρώσουν την απαράδεκτη εικόνα της βόρειας εισόδου προς τον Όλυμπο, στο δρόμο από το Δίον προς το Λιτόχωρο και το αντίστροφο, ένα βιοτεχνικό πάρκο. Για να ολοκληρωθεί η ξεφτίλα και η πλέον αντιτουριστική εικόνα μιας άθλιας χωματερής, ενός αδηφάγου αμμορυχείου με μια πληγή βάθους εκατοντάδων μέτρων και πεδία βολών και ασκήσεων να συμπληρωθεί και με βιοτεχνίες και φουγάρα και ό,τι άλλο σχετικό …στους πρόποδες του πλέον γνωστού παγκοσμίως τουριστικού brand name. Επιμένουν. Κι εμείς …καθόμαστε.

Αυτά και άλλα πολλά και πολύ ενδιαφέροντα θέματα περιλαμβάνει η αποψινή τηλε-συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου μας, με ημερήσια διάταξη 25 θεμάτων, εκ των οποίων -ως επιδόρπιο- θα εξετάσει την σημασία της λέξεις “αποκλειστικά” και πως αποκλειστικά μπορεί να ταιριάξει παντού… Όλα αυτά, στην τελευταία συνεδρίαση της χρονιάς… εκτός κι αν χρειαστεί να γίνει και κάποια δια τηλεφωνικής περιφοράς που “φοριέται” κι αυτό τελευταία.

Μην το χάσετε.

Καλή θέαση

Εδώ.

Ζωντανά.

 

Υπότιτλοι:

Η συνεδρίαση άρχισε στην ώρα της, αλλά απουσιάζουν από την πιθανώς αντιπολιτευόμενη αντιπολίτευση οι Δημόπουλος, Γρεβενίτης, Κιάφας, Νούλα και Κουρίτα. Από την εγγυημένα συμπολιτευόμενη αντιπολίτευση συμμετέχουν οι Πούλιος, Φαρμάκης, Λιάπης και Ντινάκης.

Ο Αστέριος Χονδρόπουλος δήλωσε -προ ημερησίας- ότι σε άλλα κράτη και πολιτισμούς, αν υπάρξει θάνατος, έστω και ένας σαν αυτόν της παιδιάτρου στη Ζλιάνα, παραιτούνται πολλοί. Προς στιγμήν, φάνηκε ότι θα ζητήσει παραίτηση πολλών, αλλά τελικά το απέφυγε…

Το θέμα της μίσθωσης του δημοτικού αναψυκτηρίου στη Νέα Έφεσο στάθηκε ικανό να φέρει στην τηλε-συνεδρίαση ΚΑΙ τον πρόεδρο της τοπικής κοινότητας, φαινόμενο σπάνιο (πλην Κυριακάκη). Το ίδιο θέμα έφερε στο Δημοτικό Συμβούλιο και κάποιον ακόμα που δεν θυμόμαστε ούτε το όνομά του… που αποχώρησε αμέσως μετά την έγκριση του θέματος…

Αμέσως μετά αποχώρησε και ο Καλαϊτζής και ο πρόεδρος του σώματος δέχτηκε ότι μπορεί να γίνει συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου… ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΚΑΛΑΪΤΖΗ! ! !

Μία μέρα μετά τον θάνατο της 55χρονης παιδιάτρου από την Κατερίνη, ο αρμόδιος αντιδήμαρχος διαβεβαίωσε -μετά τοποθέτηση του Αστέριου Χονδρόπουλου- ότι καθαρίστηκαν όλα τα ρέματα του Δήμου, στα πλαίσια συζήτησης του θέματος της έγκρισης του “σχεδίου αντιμετώπισης εκτάκτων αναγκών και άμεση/βραχεία διαχείριση των συνεπειών από εκδήλωση πλημμυρικών φαινομένων του Δήμου Δίου-Ολύμπου σύμφωνα με τα οριζόμενα στο γενικό σχέδιο πολιτικής προστασίας με την κωδική ονομασία «ΔΑΡΔΑΝΟΣ». Εισήγηση: Εκτελεστική Επιτροπή. “ Δηλαδή, είχαμε σχέδιο και πριν και τώρα θα ενεργούμε σύμφωνα με το “ΔΑΡΔΑΝΟΣ”.

Περί του 8ου θέματος (ολίγα, πριν τα πολλά).

 

 

DS 13122021 proskl