Βγάζει πρόεδρο,

έκοψε πίτα

και το φλουρί το βρήκε ο Χονδρόπουλος – εκλέχτηκε ομόφωνα η Ουρανία Κατσιαμάκα – συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου μας

 

 

 

 

 

Η πρώτη, μετά ενάμιση χρόνο δια ζώσης, διπλή, ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου μας για την εκλογή του νέου προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου μας, άρχισε σχεδόν στην ώρα της και με πολλές απουσίες. Ειδικά επικεφαλής παρατάξεων.

Απουσιάζει ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης Κων. Δημόπουλος, ο επικεφαλής της “Συμπολιτείας”, Αστέριος Φαρμάκης, και ένας τρίτος μονοπρόσωπης παράταξης συνεργαζόμενης με την διοίκηση. Επίσης οι Γρεβενίτης, Νούλα και Φόλιος.

Η διαδικασία ξεκίνησε με ευχές για την νέα χρονιά και για γρήγορη σωτηρία από την πανδημία και με την καθιερωμένη κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας που -λόγω μέτρων ασφαλείας- ήταν ατομικά κομμάτια που μοιράστηκαν στο σώμα. Τυχερός της χρονιάς αναδείχτηκε ο πρώην δήμαρχος Ανατολικού Ολύμπου και σύμβουλος της “Ολύμπιας Συμμαχίας ΙΙ”,Αστέριος Χονδρόπουλος, που έλαβε δώρο μια εικόνα του Αγίου Διονυσίου του εν Ολύμπω, το οποίο χαρακτήρισε ταιριαστό δώρο , αφού είναι … οπαδός του Διονύσου…

Ήδη, το σώμα προχώρησε στην διαδικασία εκλογής του νέου προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου στην οποία μετέχει ως υποψήφια μόνο η Ουρανία Κατσαμάκα. Από την εκλογή αυτή απέχει η επικεφαλής της “Λαϊκής Συσπείρωσης”, Κατερίνα Κουρίτα, η οποία εξέθεσε τους λόγους της στάσης της αυτής.

Από τους τοπικούς προέδρους, παρακολουθεί την διαδικασία ο πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου Λιτοχώρου, Στράτος Κυριακάκης, και ο Συμπαραστάτης του Δημότη και του Επιχειρηματία, Κων. Παπαγιαννόπουλος.