“Είμαι σοκαρισμένη…

... η χώρα είναι σοκαρισμένη"

η Μπέττυ Σκούφα είδε και την “Ελπίς” και την απελπισία της Αθήνας με τα μάτια της

 

 

 

 

Αυτόπτης μάρτυρας της ανεξήγητης και απαράδεκτης κατάστασης που δημιούργησε η “Ελπίς” στην πρωτεύουσα της χώρας έγινε και η βουλεύτρια Πιερίας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Μπέττυ Σκούφα, που βρέθηκε στην Αθήνα για τα κοινοβουλευτικά της καθήκοντα.

Μιλώντας στην Ε τ Ο (στις 10 περίπου σήμερα το πρωί), περιέγραψε την κατάσταση που έζησε κατά πολύ και η ίδια και όλα όσα ταλαιπωρούν την πόλη, επισημαίνοντας και παραμέτρους της απαράδεκτης κατάστασης που εκείνη την ώρα παρέμεναν άγνωστες, αφού η προσπάθεια της κυβέρνησης και των ΜΜΕ ήταν -ως πριν λίγο- να επικεντρωθεί η κριτική και οι ευθύνες μόνο στην Αττική Οδό και την ανεπάρκειά της. Ώρες μετά την συνέντευξη Σκούφα, ανακοινώθηκε ότι αποζημιώσεις θα λάβουν και οι επιβάτες της ΤΡΑΙΝΟΣΕ-ΟΣΕ που ταλαιπωρήθηκαν επίσης, ενώ μόλις πριν λίγο ο Τύπος ανακάλυψε τα προβλήματα από τις διακοπές ηλεκτροδότησης στην διατροφή και την θέρμανση των Αθηναίων, την λειτουργία των νοσοκομείων και την σίτιση των ασθενών, πέρα από τα προβλήματα στη νοσηλεία και την μεταφορά ασθενών.

Σημ. Ε τ Ο: η αναφορά σε παλιότερες χιονοπτώσεις, είναι λανθασμένη κατά ένα χρόνο. Πρόκειται δηλαδή για τις χιονοπτώσεις που έπληξαν την Αθήνα τον Φεβρουάριο του 2008 και τον Μάρτιο του 2011.