Σε Πέτσα και Σκρέκα ο δήμαρχος

με Μάνη και Μπαραλιάκο

για “τρέχοντα ζητήματα”, για “εντάξεις νέων έργων στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα “Υποδομές Μεταφορών, Περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη” (ΥΜΕΠΕΡΑΑ) καθώς και ιδιοκτησιακά θέματα” και “προτάσεις του Δήμου στο “Αντώνης Τρίτσης””

 

 

 

 

Δήμος Δίου-Ολύμπου:
Συνάντηση του Υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κώστα Σκρέκα
με τον Δήμαρχο Βαγγέλη Γερολιόλιο
και τη Βουλευτή Πιερίας Άννα Μάνη-Παπαδημητρίου

Θέματα που αφορούν σε τρέχοντα ζητήματα του Δήμου Δίου-Ολύμπου συζητήθηκαν κατά τη διάρκεια της συνάντησης του Υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κώστα Σκρέκα με τον Δήμαρχο Βαγγέλη Γερολιόλιο και τη Βουλευτή Πιερίας Άννα Μάνη-Παπαδημητρίου, την Τρίτη 8 Φεβρουαρίου 2022 στο Υπουργείο στην Αθήνα.  

Μεταξύ των ζητημάτων που συζητήθηκαν ήταν οι εντάξεις νέων έργων στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα “Υποδομές Μεταφορών, Περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη” (ΥΜΕΠΕΡΑΑ) καθώς και ιδιοκτησιακά θέματα του Δήμου Δίου-Ολύμπου.

Κατά τη συνάντηση, στην οποία συμμετείχε ο αντιδήμαρχος Θανάσης Καλαϊτζής και πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό κλίμα, ο Δήμαρχος και η Βουλευτής παρουσίασαν επίσης στον Υπουργό προτάσεις σε ζητήματα που αφορούν στις άμεσες προτεραιότητες του Δήμου. Στο κλείσιμο της συνάντησης ο Δήμαρχος ευχαρίστησε τον Υπουργό για την προθυμία του να συνδράμει στην επίτευξη των στόχων του Δήμου, εκφράζοντας την αισιοδοξία του για τη θετική εξέλιξή τους.

 

 

Συνάντηση του αναπληρωτή Υπουργού Εσωτερικών Στέλιου Πέτσα
με τον Δήμαρχο Δίου-Ολύμπου Βαγγέλη Γερολιόλιο
και τον Βουλευτή Πιερίας Φώντα Μπαραλιάκο  


Συνάντηση με τον αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών Στέλιο Πέτσα είχε την Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου 2022 ο Δήμαρχος Δίου-Ολύμπου Βαγγέλης Γερολιόλιος, μαζί με τον Βουλευτή Πιερίας Φώντα Μπαραλιάκο.
Κατά τη διάρκεια της εποικοδομητικής συζήτησης, που πραγματοποιήθηκε σε εγκάρδιο κλίμα, συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στην πορεία των προτάσεων που κατέθεσε ο Δήμος στο πρόγραμμα “Αντώνης Τρίτσης” καθώς και άλλα θέματα του Δήμου.
Ο Δήμαρχος ευχαρίστησε τον Υπουργό για το συνεχές και έμπρακτο ενδιαφέρον του στα ζητήματα που απασχολούν τον Δήμο και εξέφρασε την πεποίθησή του ότι σύντομα θα υπάρξουν θετικές εξελίξεις.

image.png

Δήμος Δίου-Ολύμπου
Αγίου Νικολάου 15
60200 Λιτόχωρο
Τηλ.: 2352350100
Fax: 2352350128
Ιστοσελίδα | Facebook
Instagram | Twitter