“Δεν πάει άλλο”

με την κυβέρνηση της ΝΔ

κλιμάκιο της ΝΕ του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Πιερίας επισκέφθηκε την Καρίτσα

 

 

Το πρωί της  Κυριακής 13 Φεβρουαρίου επισκέφθηκε την Καρίτσα κλιμάκιο της ΝΕ του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Πιερίας, η βουλεύτρια του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στον νομό μας Μπέτυ Σκούφα και η Γνωσούλα Χαϊλατζίδου, μέλος της ΚΕ.  Στο κλιμάκιο της ΝΕ του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Πιερίας συμμετείχαν ο συντονιστής της, Χατζηϊωαννίδης Κωνσταντίνος, ο αναπληρωτής συν/στης Άρης Ρεμπατσιός, τα μέλη της ΝΕ και στελέχη του τμήματος αγροτικής πολιτικής Χατζηστογιάννης Νίκος και Καστόρης Στέργιος.

Συναντήθηκαν και συζήτησαν με δεκάδες πολίτες που συγκεντρώθηκαν σε κεντρικό καφενείο του χωριού. Στη συζήτηση κυριάρχησε η αγωνία των συγκεντρωμένων για την ακρίβεια και την εξέλιξη της και η αγανάκτηση τους για την αδιαφορία της κυβέρνησης για τα μεγάλα και άλυτα προβλήματα των αγροτών και των κτηνοτρόφων.

Η βουλεύτρια σ. Σκουφά και ο σ. Καστόρης με τις παρεμβάσεις τους στη συζήτηση και με τις απαντήσεις στα ερωτήματα που τέθηκαν, ανέδειξαν τις προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και παρουσίασαν αναλυτικά, παραστατικά και πειστικά την πολιτική του. Ειπώθηκαν όλα, και για το κόστος της παραγωγής και για την ακρίβεια και την αισχροκέρδεια και για την μείωση και κατάργηση επιδοτήσεων και ενισχύσεων και για τα έργα υποδομών και για τη διασπάθιση και σπατάλη του δημοσίου χρήματος με τις πολλές απευθείας αναθέσεις σε ημέτερους.

Το συμπέρασμα βγήκε αβίαστα από τους συγκεντρωμένους. “Δεν πάει άλλο” με την κυβέρνηση  της ΝΔ και τον πρωθυπουργό της, τον Κ. Μητσοτάκη. Πρέπει να φύγουν άμεσα και να πάμε σε εκλογές και να βγει μια δημοκρατική, προοδευτική κυβέρνηση, που με την πολιτική της θα στηρίζει τους πολλούς και όχι μια χούφτα κρατικοδίαιτους κηφήνες.