“Απλώς δείτε την καθημερινότητά μας…”

"ο κος Μητσοτάκης έρχεται από πολύ παλιά"

ήρθε, περιόδευσε, μίλησε για την Ισότητα, μίλησε με πολίτες, καταναλωτές και εμπόρους, εθελοντές και αιρετούς και με δημοσιογράφους

Ο ΣΥΡΙΖΑ έκανε την αυτοκριτική του για την ήττα του 2019 και τώρα πια έχει προγραμματικές θέσεις που κατάρτισε καταγράφοντας την άποψη της κοινωνίας, των συνδικαλιστών, των οργανώσεων, από τις επαγγελματικές ως τις περιβαλλοντικές και σε λίγο ολοκληρώνει την προετοιμασία του, με τις περιοδείες σε όλη την Ελλάδα και με το προσεχές συνέδριο.
Μεταξύ των σοβαρών λαθών που του κόστισαν τις εκλογές του 2019, ήταν ότι δεν ασχολήθηκε όσο θα έπρεπε με την Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι έτοιμος για τις εκλογές.

Και είναι έτοιμος και να αναλάβει την διακυβέρνηση.

Έχετε δίκιο να εναντιώνεστε στις ανεμογεννήτριες, στην Πιερία.
Όπως με την πανδημία και το εμβόλιο, έτσι και με την πράσινη ενέργεια, ο κος Μητσοτάκης κατάφερε να τα κάνει εχθρούς της ανάπτυξης.

Δεν τον ενδιαφέρουν οι ΑΣΠΗΕ, αλλά το να χτίσει νέα επιχειρηματικά τζάκια.
Δεν έκανε χωροταξικό σχεδιασμό -όπως υποσχέθηκε-, δεν σχεδίασε που θα τις τοποθετήσει και συνεχίζει την διαδικασία χωρίς διαβούλευση.

Αντίπαλος του ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι το ΚΙΝΑΛ, αλλά ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η καθημερινότητα που δημιουργεί, η ηθική κρίση που αυξάνει.

Η Ρένα Δούρου δεν ξέρει πότε θα γίνουν εκλογές.

Αλλά ξέρει σίγουρα ότι ο κος Μητσοτάκης έρχεται από πολύ παλιά, αλλά αυτό που φέρνει από το παρελθόν το παρουσιάζει ως κάτι εντελώς καινούργιο.

Και προτείνει να φύγει ο κος Μητσοτάκης γιατί, πέρα από την κρίση ηθικής που φουντώνει, νοικοκυριά και επιχειρήσεις μικρομεσαίες καταστρέφονται και σ’ αυτό πρέπει να εναντιωθούν -με  την ψήφο τους- και όσοι είναι της άποψης “δεξιός γεννήθηκα, δεξιός θα πεθάνω”…

Στην συνέντευξή της επ’ ευκαιρία της περιοδείας στην Πιερία η Ρένα Δούρου “γέμισε” 40 λεπτά με μια ενδιαφέρουσα καταγραφή της πραγματικότητας και λόγο πολιτικό που δεν δίνει αφορμές να κοιτάξεις το ρολόι σου.