Κάλεσε τον πρωθυπουργό να τρέξει…

(και τώρα "τρέχει και δε φτάνει";;;)

#πρωθυπουργός#olympusmarathon#αποκλειστικό ρεπορτάζ#στην Ε τ Ο θα διαβάσετε και την απάντηση του Μαξίμου, όταν έρθει

Η πρόσκληση έφυγε από το δημαρχιακό γραφείο χθες και έφτασε ήδη στο Μαξίμου και την συνυπέγραψε εκ μέρους του διοργανωτή ο Άρης Νίκας. Μένει τώρα να δούμε αν γίνει αποδεκτή η πρόσκληση κι αν προλαβαίνουν πολλοί να αποκτήσουν την ανάλογη φυσική κατάσταση για να εξασφαλίσουν μια μικρή έστω συμμετοχή στο σημαντικό επικοινωνιακό γεγονός.

Το πρώτο σημάδι ήταν η δημοσίευση στο Fb μιας ιδιωτικής δραστηριότητας του δημάρχου -από το ίδιο του το χέρι- που τώρα πια είναι βέβαιο ότι συνδέεται με την πρόθεσή του να καλέσει τον πρωθυπουργό να λάβει μέρος στον επόμενο Olympus Marathon. Όπως ο ίδιος το περιέγραψε, αποφάσισε να … χτίσει κορμί και πιθανότατα -για να υπάρχει πιθανότητα μιας κάποιας άμεσης επιτυχίας, ως τις 25 Ιουνίου 2022- ενέπλεξε στην αποστολή αυτή και την αγαπημένη του Φωφώ.

Πρόσφατα, ο Όλυμπος “έφτασε” στο Μαξίμου, με πρωτοβουλία της Άννας Μάνη-Παπαδημητρίου και ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε την ευκαιρία -μέσω της βουλεύτριας- να υπενθυμίσει το “λελογισμένο” (της ανάπτυξης του θεϊκού βουνού), παράμετρο που πολλοί στην Πιερία, θέλουν μόνιμα να ξεχνούν. Οπότε, είναι εξαιρετικά πιθανό -αν και το Μαξίμου δεν αντέδρασε επίσημα, ως τώρα-, η πρόσκληση να γίνει δεκτή και, μετά τους πολλούς επώνυμους και τον υπουργό κο Αυγενάκη, να τρέξει στον Olympus Marathon και πρωθυπουργός για πρώτη φορά, αφού έχει και την απαραίτητη φυσική κατάσταση. Αν αυτή δεν επαρκεί, η διοργάνωση περιλαμβάνει και κούρσες μικρότερες από τον παγκόσμια διάσημο μαραθώνιο που περιλαμβάνει κούρσα 44 χιλιομέτρων και υψομετρική διαφορά 3.300 μέτρων. Ίσως με την ευκαιρία αυτή, να έχει και “μ’ ένα σμπάρο, δυο τρυγόνια”, αφού είχε υποσχεθεί να επισκεφθεί τον Όλυμπο και στους τοπικούς παράγοντες και -κυρίως- στον γιο του…

Ήρθε κι ο υφυπουργός