Πρόεδρε… άλλο τα πασχαλινά δώρα

κι άλλο η πασχαλινή προεκλογική εκστρατεία

και η προσωπική προβολή (της κας Μαυρίδου…) – σωστά???

 

 

 

 

Με κάθε επισημότητα, ανακοινώθηκε χθες ότι “Το Επιμελητήριο Πιερίας και η Π.Ε Πιερίας συνδιοργανώνουν τη δράση στήριξης της τοπικής αγοράς «Πάσχα στον τόπο μας». Όπως και πέρυσι, έτσι και φέτος, το Επιμελητήριο θα ενίσχυε όσους καταναλωτές προτιμήσουν την τοπική αγορά και θα τους έκανε ένα πασχαλινό δώρο, με την επίδειξη αγοράς τουλάχιστον 20 ευρώ, από τοπικά καταστήματα. Ταυτόχρονα, έγινε γνωστό ότι “Παράλληλα τις ίδιες ημέρες θα μοιράζονται πασχαλινά δώρα σε επιχειρήσεις σε όλη την Πιερία”.

Τα προηγούμενα χρόνια, η Ε τ Ο εξέφρασε το παράπονο πολλών για το γεγονός ότι το Επιμελητήριο δεν είχε συμπεριλάβει όλη την Πιερία στην εορταστική αυτή δράση και την περιόρισε μόνο στην Κατερίνη, ενώ είναι Επιμελητήριο Πιερίας. Φέτος… τα παράπονα είναι σημαντικότερα και όχι μόνο της Ε τ Ο.

Υλοποιώντας όσα ανακοινώθηκαν, σήμερα το Επιμελητήριο μοίρασε δώρα σε επιχειρήσεις σε όλο τον νομό. Στην περιοχή του Δήμου Δίου-Ολύμπου, η διανομή έγινε από δύο ευγενέστατες κυρίες που επισκέφθηκαν τις επιχειρήσεις-μέλη του Επιμελητηρίου και μοίρασαν τα δώρα και τις ευχές του. Για τις επικοινωνιακές ανάγκες του ΕΕΠ, φωτογραφήθηκαν και με πάμπολλους αποδέκτες της δράσης και … όλα ωραία-όλα καλά, ως εκεί. Τα παράπονα και οι αντιδράσεις άρχισαν όταν οι αποδέκτες των δώρων διαπίστωσαν ότι στο πασχαλινό πακέτο με το τσουρέκι και την λαμπάδα, συμπεριλαμβανόταν -και σωστά- μια ευχητήρια κάρτα του Επιμελητηρίου (ΔΣ και πρόεδρος) και μια… προσωπική κάρτα της αντιπεριφερειάρχη Πιερίας, Σοφίας Μαυρίδου. Όχι κάποια ευχητήρια κάρτα, κάποιο πασχαλινό μήνυμα, κάτι ανάλογο της Αντιπεριφέρειας, αλλά η πιο προσωπική κάρτα της κας Μαυρίδου, όπως αυτές που χρησιμοποιούνται σε κάθε και όλες τις προεκλογικές περιόδου. Ευχή καμία. Σχέση με το Πάσχα καμία.

Καλή Ανάσταση, κε πρόεδρε.

Και του χρόνου καλύτερα.

Με ανάπτυξη -επιτέλους-, περισσότερη κομψότητα και σεβασμό στα μέλη σας.

 

 

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το Επιμελητήριο Πιερίας και η Π.Ε Πιερίας
συνδιοργανώνουν τη δράση στήριξης της τοπικής αγοράς
«Πάσχα στον τόπο μας»

 

Τη Μ. Τετάρτη 20 Απριλίου και τη Μ. Πέμπτη 21 Απριλίου, το Επιμελητήριο Πιερίας, σε συνεργασία με την Π.Ε. Πιερίας, από τις 10:00 π.μ. έως τις 2:00 μ.μ.,σε ειδικό περίπτερο στο κέντρο του πεζοδρόμου της Κατερίνης, θα διανείμει Πασχαλινά δώρα σε καταναλωτές, που θα προτιμήσουν για τις αγορές τους τα τοπικά καταστήματα και θα προσκομίζουν, αυθημερόν, αποδείξεις άνω των 25 ευρώ.

 

Η διανομή δώρων αποτελεί συμβολική επιβράβευση του ντόπιου καταναλωτικού κοινού για την επιλογή του να στηρίξει την τοπική αγορά.

Παράλληλα τις ίδιες ημέρες θα μοιράζονται πασχαλινά δώρα σε επιχειρήσεις σε όλη την Πιερία.

Σας περιμένουμε όλους, να γιορτάσουμε το Πάσχα στο τόπο μας και να ανταλλάξουμε ευχές για Καλή Ανάσταση και Καλές δουλειές!

 

 

 

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ                                                                                                                  20-4-2022

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Πασχαλινά δέματα αγάπης  και αλληλεγγύης από την Περιφέρεια Θεσσαλίας

Πασχαλινά δέματα αγάπης και αλληλεγγύης παρέλαβαν από την Περιφέρεια Θεσσαλίας 650 εμπερίστατες οικογένειες και συνολικά 3.000 άνθρωποι στην Περιφερειακή Ενότητα Λάρισας. Το συντονισμό της δράσης  ανέλαβαν η Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Θεσσαλίας Τάνια Δόκου και ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Λάρισας Βασίλης Πινακάς οι οποίοι σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Κοινωνικής Μέριμνας και ομάδα εθελοντών ολοκλήρωσαν την διανομή των δεμάτων σε οικογένειες που έχουν τη μεγαλύτερη  ανάγκη.

«Ευχαριστούμε όλες τις επιχειρήσεις  που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας με ανταγωνισμό προφοράς, κοινωνική εταιρική ευθύνη και αλληλεγγύη. Όλοι μαζί κάνουμε πράξη  τις υπέρτατες αξίες της αγάπης, της αλληλεγγύης και του ανθρωπισμού που στις πρωτοφανείς συνθήκες που βιώνει η ανθρωπότητα αποκτούν ένα ιδιαίτερο νόημα» δήλωσε ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός.

Οι επιχειρήσεις που προσέφεραν

BRETAS Ε.Π.Ε., KASIDIS A.E., ΑΦΟΙ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ Α.Ε., INTERCOMM FOODS A.E., ΜΕΛΙΣΣΑ – ΚΙΚΙΖΑΣ ΑΒΕΕΤ, ΑΡΓΥΡΑΚΗΣ Ι.Κ.Ε. ΒΙΟΤΕΧΝΙΑ ΑΛΛΑΝΤΙΚΩΝ, DEL MONTE ΕΛΛΑΣ, ΑΓΓΕΛΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ (ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ), ΑΛΦΑ –ΒΗΤΑ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ Μ.Α.Ε., ΓΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΒΗΣΣΑΡΙΩΝ VETHELLAS AE, ΓΕΩΡΓΙΟΣ Κ. ΣΕΪΤΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ Ο.Ε. (ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ), ΕΛΒΑΚ Α.Ε., ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΕΙΑ Α.Ε., SUPER MARKET ΜΠΑΡΑΣ, ΓΚΟΥΝΕΛΑΣ Α.Ε., ΖΙΩΓΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ (ΠΤΗΝΟΤΡΟΦΕΙΟ), ΚΟΥΤΙΝΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ (ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ), ΛΙΟΠΡΑΣΙΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ (ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ), ΜΠΙΖΙΟΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΓΑΛΑΚΤΟΣ Α.Ε., ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ FOOD SERVICE ΑΒΕΕ, ΣΕΪΤΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ (ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ), ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΠΟΥΡΑΣ (ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ), ΧΩΤΟΣ ΑΒΕΕ και  ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ.