Μια ακόμη μεταγραφή

απ' το ΚΙΝΑΛ-ΠΑΣΟΚ

για την ΣΥΝθεση ΙΙ – με το καλό κι απ’ το μλΚΚΕ, δήμαρχε

 

 

 

 

 

Ένα ακόμη σημαντικό στέλεχος του τοπικού ΚΙΝΑΛ-ΠΑΣΟΚ προστίθεται στην μεγάλη παράταξη της ΣΥΝθεσης ΙΙ που χτίζει ολημερίς και ολονυχτίς η σημερινή διοίκηση του Δήμου και ο επικεφαλής της, Βαγγέλης Γερολιόλιος. Η συμφωνία και οι σχετικές φωτογραφίες θα δημοσιοποιηθούν λίαν συντόμως, αλλά η Ε τ Ο αποκαλύπτει σήμερα την συμφωνία “με τον άνθρωπο της ΚεντροΑριστεράς που θα ‘δέσει’ ακόμη περισσότερο τον συνδυασμό”.

Έτσι, δίπλα στους Σαμαρά, Φαρμάκη, Μυλωνέρο, Ζουρζούρα, Κατσιαμάκα, Λιάπη και Ντινάκη -αλλά και άλλα γνωστά στελέχη του ΚΙΝΑΛ-ΠΑΣΟΚ-ΚεντροΑριστεράς που μετέχουν ήδη στην διοίκηση Γερολιόλιου- στην επόμενη αναμέτρηση για την δημαρχία, η υποψηφιότητα Γερολιόλιου θα ενισχυθεί και απ’ την ενεργή συμμετοχή του Γιώργου Μανίκα, δικηγόρου και βασικού στελέχους της τοπικής Δίου-Ολύμπου του Δήμου μας.

Όπως δε ήδη έχει επισημανθεί από τον άτυπο επικοινωνιακό γκουρού της δημαρχίας, η μεταγραφή αυτή θα “δέσει” σίγουρα πολύ περισσότερο τον συνδυασμό … με το ΚΙΝΑΛ-ΠΑΣΟΚ, αποδεικνύοντας ότι πράγματι, ο προερχόμενος από το βάθος της ΝΔ και με στενές σχέσεις με τον Κυρ. Μητσοτάκη, Βαγγέλης Γερολιόλιος γνωρίζει καλά και πράττει ακόμη καλύτερα στο να “δέσει” τον επόμενο συνδυασμό του. Η τοπική ΔΗΜΤΟ της ΝΔ είχε ήδη παράπονα για μεγαλύτερη σχέση της δημαρχίας με το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, παρά με το κόμμα του οποίου στέλεχος είναι ο δήμαρχος Δίου-Ολύμπου.

 

Πριν προλάβει καν να δημοσιευτεί το παρόν αποκλειστικό ρεπορτάζ… και για να επιβεβαιωθεί ότι είναι αποκλειστικό, ο δήμαρχος Δίου-Ολύμπου, ανάρτησε την ανακοίνωση της μεταγραφής… αυτοκινούμενος προς την ΔΕ Δίου. Και εις ενώτερα, Βαγγέλη.-