“Η αγανάκτηση είναι εκκωφαντική…”

“εργαζόμαστε για μια κυβέρνηση προοδευτική”

ο συντονιστής Πιερίας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στην Ε τ Ο λίγο πριν της εκλογές για την νέα ΚΕ και την επαναβεβαίωση της εμπιστοσύνης του κόμματος στον Αλέξη Τσίπρα

 

 

 

 

“Κυριακή-κοντή γιορτή” και στην τελική ευθεία πριν τις εσωτερικές εκλογές, ο Κωνσταντίνος Χατζηϊωαννίδης, συντονιστής του νομού μας, σχηματοποιεί τα τρέχοντα κι αυτά για τα οποία το κόμμα εργάζεται, τοπικά και κεντρικά. Με βασικότερο και σημαντικότερο όλων, τον σχηματισμό μιας προοδευτικής κυβέρνησης. Και την πολιτική υποχρέωση όλων να ξεκαθαρίσουν τι θέλουν. Και εκτιμά ότι η ακρίβεια και η απόγνωση θα επιδράσουν και στην ΝΔ και στον ΣΥΡΙΖΑ. Ναι, η κρατούσα θεώρηση της κατάστασης γύρω μας εμφανίζει το Κέντρο ως ρυθμιστή των εξελίξεων που θα δώσει το “δαχτυλίδι” στον νικητή, αλλά ο ίδιος δεν υιοθετεί τον κλασσικό διαχωρισμό σε Δεξιά, Κέντρο και Αριστερά. Όπως κι η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ που προβληματίζεται μόνιμα για το πως τάσσονται οι κοινωνικές δυνάμεις, γνωρίζοντας με σιγουριά τώρα πια ότι “έκανε ένα βήμα μπροστά” με την κυβέρνησή του.

Όσο σημαντικό είναι για τον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ η εκπροσώπηση της Πιερίας στην νέα ΚΕ, άλλο τόσο είναι και το σύνθημα-προτροπή “Τους στέλνουμε πίσω τον λογαριασμό”, όχι μόνο προς τα μέλη, αλλά κυρίως προς τον υπόλοιπο πληθυσμό, ενώ γύρω μας “η αγανάκτηση είναι εκκωφαντική…” Και οι εκλογές θα ΄ναι η πιο “κοντή γιορτή”.