Αθρόα προσέλευση

και ρεκόρ νέων μελών

αθόρυβα και μακριά από την δημοσιότητα, οι εσωτερικές εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ πάνε καλύτερα κι απ’ τις αισιόδοξες προβλέψεις, δικαιώνοντας τον ανώνυμο ψηφοφόρο που επέλεξε να στείλει πίσω τον λογαριασμό

 

 

 

 

 

Στις 4 περίπου το απόγευμα, το εκλογικό κέντρο στο Λιτόχωρο είχε εγγράψει 100 νέα μέλη που ψήφισαν τον Αλέξη Τσίπρα για να συνεχίσει να είναι πρόεδρος του κόμματος, κυρίως νέοι άνθρωποι και πολλοί κάτω των 20 ετών. Σημαντική και ενθαρρυντική είναι η προσέλευση ψηφοφόρων, όχι μόνο στο Λιτόχωρο, αλλά κυρίως στην Κονταριώτισσα, όπου η προσέλευση παλιών και νέων μελών έχει εκπλήξει τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ. Κοινή είναι η διαπίστωση ότι θα έπρεπε να υπάρχουν περισσότερα εκλογικά κέντρα στην Πιερία και ειδικά στον Δήμο Δίου-Ολύμπου, αφού το μεγαλύτερο τμήμα της νότιας Πιερίας πρέπει να μετακινηθεί στο Λιτόχωρο για να ψηφίσει.

Την εντυπωσιακή εικόνα των εκλογών του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στην Πιερία κατέγραψε και η βουλεύτρια του κόμματος, Μπέττυ Σκούφα, που περιόδευσε στα εκλογικά κέντρα και την αποτύπωσε σε δήλωσή της στην Ε τ Ο.

Η διαδικασία συνεχίζεται και δημιουργεί βάσιμη αισιοδοξία και για τα σημερινά αποτελέσματα -για ΚΕ και πρόεδρο του κόμματος-, αλλά κυρίως και για το βασικό σημερινό διακύβευμα: το ηχηρό μήνυμα προς την κυβέρνηση για την αγανάκτηση που δημιούργησαν και δημιουργούν οι επιλογές και οι επιδόσεις της.