Ομιλία του Ευθύμη Δημάκη

Σάββατο 28 Μάη, στις 7:30μμ

στην Κεντρική Πλατεία Κατερίνης – ενάντια στην καπιταλιστική εκμετάλλευση και τον ιμπεριαλιστικό πόλεμο!

 

 

 

Με το ΚΚΕ!
Στη σωστή πλευρά της ιστορίας,
ενάντια στην καπιταλιστική εκμετάλλευση και τον ιμπεριαλιστικό πόλεμο!

Η Τομεακή Επιτροπή Πιερίας του ΚΚΕ απευθύνεται στους εργαζόμενους, τους αυτοαπασχολούμενους, τις γυναίκες και τους νέους των λαϊκών οικογενειών, επιδιώκοντας να αναπτυχθεί μια ουσιαστική συζήτηση για όλα τα μεγάλα προβλήματα που απασχολούν τον λαό σήμερα και τη διέξοδο που προτείνει το ΚΚΕ από αυτά.

Απευθυνόμαστε:
Σε όλους εκείνους που προβληματίζονται για την ακρίβεια, την ενεργειακή φτώχεια, την κατάσταση του εργατικού-λαϊκού εισοδήματος που διαρκώς ροκανίζεται από την αντιλαϊκή πολιτική, τον πόλεμο που βρίσκεται σε εξέλιξη με επίκεντρο την Ουκρανία και τις συνέπειες από αυτόν.

Σε όλους εκείνους που συναντήθηκαν με τους κομμουνιστές και τις κομμουνίστριες το προηγούμενο διάστημα στις μεγάλες μάχες και κινητοποιήσεις για την υπεράσπιση του εισοδήματος και της Υγείας του λαού, για την αλλαγή του συσχετισμού στα σωματεία και τους μαζικούς φορείς, μέσα από τις αρχαιρεσίες τους, στον αγώνα ενάντια στην εμπλοκή της χώρας στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο.

Σε όλους εκείνους που εκτιμούν τη συνέπεια, τη δράση, τη μαχητική στάση του ΚΚΕ στην υπεράσπιση των εργατικών-λαϊκών συμφερόντων, ανεξάρτητα πολιτικής προέλευσης ή τοποθέτησης.

Με τη μεγάλη αυτή πολιτική εξόρμηση στόχος είναι να συζητηθούν τα μεγάλα «γιατί» και το «τι φταίει» για όλες αυτές τις εξελίξεις, για το τι μπορεί να κάνει ο λαός, για να γίνει ένα ακόμα ουσιαστικό βήμα στην αγωνιστική συμπόρευση με το ΚΚΕ, στον δρόμο της ανατροπής της καπιταλιστικής βαρβαρότητας.

Σας καλούμε στην εκδήλωση που διοργανώνει η Τ.Ε. Πιερίας του ΚΚΕ.
Σάββατο 28 Μάη, στις 7:30μμ στην Κεντρική Πλατεία Κατερίνης.
Θα μιλήσει ο Ευθύμης Δημάκης, μέλος της Κεντρικής Επτροπής του ΚΚΕ.