Για να μην πέσετε απ’ τα σύννεφα (πάλι)

με τις μωβ μέδουσες, όπως με τα λύματα

και επιδεικνύεται δημόσια την βλακεία σας, βάζοντας σύνορα στη θάλασσα και κραυγάζοντας “τρεχάτε γειτόνοι, μας δυσφημάνε….”, ενώ δεκαετίες τώρα δεν κάνετε το παραμικρό

 

 

Τώρα που πολλοί ανακαλύπτουν πολλά,

τώρα που το πρόβλημα των μοβ μεδουσών έφτασε να κυριαρχήσει πλήρως στην επικαιρότητα (από ύποπτο site ως το κρατικό μας κανάλι),

ρίξτε μια ματιά και στην πληρέστερη καταγραφή του φαινομένου για περιοχές της Ελλάδας.

Και πριν εκθέσετε πάλι την αιρετή ανεπάρκειά σας, την ικάρια έπαρση, την απουσία μιας ελάχιστης σύνδεσης με την λογική και την πραγματικότητα και -κυρίως- πριν βάλετε σύνορα και φράχτες στη …θάλασσα και δείτε δυσφήμηση, αλλά δεν δείτε ότι εσείς οι ίδιοι είστε η καρδιά του προβλήματος, επιβεβαιώστε τις ευθύνες σας, τσεκάροντας αν η περιοχή σας αντιμετωπίζει και αυτή το πρόβλημα και σεις ασχολείστε ΜΟΝΟ με το αν θα τον ξαναευλογήσετε με την σωτήρια διοίκησή σας. Άχρηστοι.

ΥΓ: Βαγγέλη, κάτσε τήρα από μακρυά και συνέχισε να καλείς επισκέπτες να έρθουν στις παραλίες μας… κι άμα έρθουν και δούνε λύματα, μοβ μέδουσες και αχρηστία … πες τους να μην πιστέψουν στα μάτια τους. Όπως ΔΕΝ πιστεύουν αυτά που βλέπουν στα κανάλια.

ΥΓ2: να την χαιρόμαστε και την πρόεδρο. Όλη η διοίκησή σας κρύβεται τώρα πια στο σύνολό της. Κι εσύ κι ο Μυλωνέρος και η Χατζή, τελευταία και καταϊδρωμένη. Εσύ δε έφτασες να εκμεταλλεύεσαι το Δημοτικό Συμβούλιο για να λες χωρίς αντίλογο και να ποντάρεις στις καθώς πρέπει ανάγκες της “νοικοκυροσύνεις”, ακόμη και νομιμοποιώντας παράνομους, σωρηδόν… Όποτε θες, το συζητάμε.

ΥΓ3: την τελευταία 20ετία, η ανθρωπότητα πείστηκε για το ζωτικό πρόβλημα της κλιματικής κρίσης που μόνη της δημιούργησε και απειλεί ήδη την επιβίωσή της. Οι κυριότερες αποφάσεις για την θεραπεία της Γης -και την επιβίωση των ανθρώπων- εύκολα παίρνονται σε παγκόσμιο επίπεδο και πάρα πολύ δύσκολα εφαρμόζονται σε τοπικό επίπεδο, αφού περάσουν από το μέγα ανασταλτικό επίπεδο, της κεντρικής κυβέρνησης και τις λαϊκιστικές εκπτώσεις. Σ’ αυτή την αλυσίδα, το καταστροφικότερο κομμάτι είναι η Αυτοδιοίκηση που δεν διαθέτει στελέχη ικανά να κατανοήσουν την σημασία εφαρμογής ενός μέτρου με παγκόσμια επίπτωση, σε τοπική κλίμακα. Αλλά δείτε έστω τις μοβ μέδουσες και μακάρι να έχετε καιρό να συνειδητοποιήσετε και τα υπόλοιπα.

κλικ στην εικόνα για το συνεχές παρατηρητήριο