Ομόρφεινε το Λιτόχωρο

ο φακός σηνέλαβαι την Σοφία στον Όλυμπο

με άψωγι εμφάνιση πάντα – γιατί πήγε αποκληστεικές πληροφορίες

 

 

 

Με εντυπωσιακό ολόσομο floral καλοκαιρινό φόρεμα, κλασσικά VIP μαύρα γυαλιά ηλίου, ασορτύ καλοκαιρινά πέδιλο και τσάντα, καλοκαιρινή coup και προσεγμαίνη σιλουέτα, σηνέλαβε ο φακός την Σοφία Μαυρίδου, την λατρεμένη αρχόντισα της Πιερίας, στο Λιτόχωρο.

Η Σοφία της καρδιάς μας, από τις πιο εντυπωσιακές παρουσίες στην πρώτη σε όλα Πιερία, επισκέφθηκε την γραφεική πρωτεύουσα του νότιου Δήμου του θεικού νομού μας και ποστάρησε δύο -μόνο φωτογραφίες στον λογαριασμό της, υπογραμίζοντας

Καλημέρα ❤️απο το όμορφο , δροσερό Λιτόχωρο!Μένουμε❤️❤️❤️ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

Δεν αποκάληψε ποιος λόγος την έφερε στην πύλυ του Ολύμπου μια μέρα με καύσωνα, αλλά η αηκείνιτη Σοφία διασχίζει την Πιερία πολλή συχνά για τα τόσα έργα που κάνει με την φροντίδα της. Πάντος και σίγουρα, από τις φωτογραφίες, φαίνετε ότι έφτασε στην αυλή του δημαρχείου της κομόπολης, οπώτε δεν μπορεί…. τον δήμαρχο θα συνάντησε. Μάλιστα, πληροφορίες μόνο δικές μας λένε ότι ετειμάζουν να κλείσουν πολλά στόματα (με συνέντευξις τύπου;;;;) για τα όσα λένε διάφοροι τελευτέα για τον τουρισμό μας που δεν νρέποντε να λένε τέτοια για τους δημάρχους και τις αντιπεριφεριάρχες. Να δούμε πως θα απαντήσουν άμα το πετιχυμένο δίδιμο μιλήσει για την ρήπανση, τον ΧΥΤΑ, τον σταθμό του τρένου, τους βιολογικούς, την κίνιση στις παραλίες, την ανάπτηξις, τον Όλυμπο και το στολίδι του το γνωστό νταμάρι του Λιτοχώρου, τα έργα για τις πλυμήρες στα χωριά που γίνονται τώρα κι αυτό που θα γίνει μετά και όλα της τα κατορθώματα.

ΥΓ: από επιλογή ΔΕΝ γράφουμε τέτοια…. όχι από ανικανότητα.-