Μια περιοδεία “στα τρία”

το Υπουργείο Οικονομικών στην Πιερία

αύριο, 6.7.2022, τρία στελέχη στους τρεις Δήμους

 

 

 

 

 

Η χώρα βαδίζει ολοταχώς προς εκλογές.

Ένα από τα πολλά στοιχεία που επιβεβαιώνουν το συμπέρασμα αυτό είναι και οι περιοδείες του πρωθυπουργού, των υπουργών του, κλιμακίων της ΝΔ σε όλη την χώρα και την Αττική, αλλά και σε άλλα σημεία ενδιαφέροντος. Πρόσφατα, η άνοδος του κυβερνητικού εκπροσώπου και του ΓΓ Επικοινωνίας & Ενημέρωσης στη Θεσσαλονίκη, για την μηνιαία ενημέρωση των συντακτων από κει, μετατράπηκε σε μίνι-περιοδεία, ο υφυπουργός κος Μαυρωτάς ήρθε για τον Olympus Marathon, αλλά έκανε κι αυτός ό,τι μπορούσε και τώρα ένα πλήρες κλιμάκιο επισκέπτεται την Πιερία.

Το κλιμάκιο αποτελείται από την ηγεσία του Υπουργείου Οικονομικών πλην του υπουργού και το αποτελούν οι Αναπληρωτής Υπουργός Οικονομικών, Θόδωρος Σκυλακάκης, ο Υφυπουργός Οικονομικών, Απόστολος Βεσυρόπουλος, η Γενική Γραμματέας Κοινωνικών Ασφαλίσεων, Παυλίνα Καρασιώτου, και οι Βουλευτές Στάθης Κωνσταντινίδης, Στράτος Σιμόπουλος και Βασίλης Σπανάκης.

Προκειμένου η περιοδεία να καλύψει αρκούντως το νομό, τα τρία κυβερνητικά στελέχη θα μοιραστούν ισάριθμες περιοδείες σε κάθε Δήμο, με τον κο Σκυλακάκη να περιοδεύει στην Κατερίνη, τον κο Βεσυρόπουλο στον Δήμο μας και την κα Καρασιώτου στον Πύδνας-Κολινδρού. Το κλιμάκιο θα αφιχθεί και θα γίνει δεκτό στο γραφείο της αντιπεριφερειάρχη και στη συνέχεια θα πορευτούν προς τους Δήμους που θα επισκεφτούν για να ξανασυναντηθούν στη διάρκεια της ημέρας σε τρία σημεία: στη σύσκεψη με τους παραγωγικούς φορείς του νομού στο Επιμελητήριο (3μμ), στη συνέντευξη Τύπου (5μμ) και στη Νομαρχιακή Συνέλευση (ΝΟΣ) του κόμματος, στη δημοτική αίθουσα “Εκάβη” Κατερίνης (6μμ).

Ο κος Βεσυρόπουλος, θα γίνει δεκτός στο γραφείο του δημάρχου μας στη 1.00 το μεσημέρι, στις 1.30μμ θα είναι στον Πλαταμώνα και το έργο αντιμετώπισης διάβρωσης των ακτών του και στις 2.30μμ στο Αρχαιολογικό Μουσείο του Δίου. Στους δύο τελευταίους σταθμούς της περιοδείας του κου Βεσυρόπουλου στον Δήμο Δίου-Ολύμπου, έχουν κληθεί και οι επικεφαλής της δημοτικής αντιπολίτευσης.

Αθήνα, 4 Ιουλίου 2022

Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

Πρόγραμμα Επισκέψεων Νέας Δημοκρατίας από τις 4 έως τις 8 Ιουλίου

Στο πλαίσιο των επισκέψεων που πραγματοποιεί η Νέα Δημοκρατία σε Δήμους της Αττικής και νομούς όλης της χώρας, ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής Παύλος Μαρινάκης και ο Γραμματέας Οργανωτικού Στέλιος Κονταδάκης θα πραγματοποιήσουν επίσκεψη στον Δήμο Παιανίας την Τρίτη 5 Ιουλίου.

Παράλληλα, την Τρίτη 5 Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί επίσκεψη στον νομό Αιτωλοακαρνανίας στην οποία θα συμμετάσχουν ο Αναπληρωτής Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Νίκος Παπαθανάσης, ο Υφυπουργός Δικαιοσύνης Γιώργος Κώτσηρας, ο Γενικός Γραμματέας Ψηφιακής Διακυβέρνησης Λεωνίδας Χριστόπουλος και οι Βουλευτές Γεώργιος Αμανατίδης, Γιάννης Ανδριανός και Άννα Μάνη – Παπαδημητρίου.

Την ίδια ημέρα (5/7), ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Γιάννης Πλακιωτάκης, ο Γενικός Γραμματέας Δικαιοσύνης Πάνος Αλεξανδρής, ο Γενικός Γραμματέας Νησιωτικής Πολιτικής και Αιγαίου Εμμανουήλ Κουτουλάκης και οι Βουλευτές Χρήστος Δερμεντζόπουλος, Γιάννης Κεφαλογιάννης και Θέμης Χειμάρας θα επισκεφτούν την Νάξο.

Την Τετάρτη 6 Ιουλίου, ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος, ο Υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών Γιώργος Καραγιάννης, ο Γενικός Γραμματέας Ενημέρωσης & Επικοινωνίας Δημήτρης Γαλαμάτης και οι Βουλευτές Παρασκευή Βρυζίδου, Στέφανος Γκίκας και Αθανάσιος Καββαδάς θα επισκεφτούν τον Νομό Φλώρινας.

Την ίδια ημέρα (6/7), τον Νομό Πιερίας θα επισκεφτούν ο Αναπληρωτής Υπουργός Οικονομικών Θόδωρος Σκυλακάκης, ο Υφυπουργός Οικονομικών Απόστολος Βεσυρόπουλος και οι Βουλευτές Στάθης Κωνσταντινίδης, Στράτος Σιμόπουλος και Βασίλης Σπανάκης.

Επιπλέον, στις 6 Ιουλίου, θα πραγματοποιηθεί επίσκεψη στον Νομό Ροδόπης στην οποία θα συμμετάσχουν ο Υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας, ο Υφυπουργός Πολιτισμού Νικόλας Γιατρομανωλάκης, ο Γενικός Γραμματέας Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας Μάριος Θεμιστοκλέους και οι Βουλευτές Φωτεινή Αραμπατζή, Κωνσταντίνος Βλάσης και Σπύρος Τσιλιγγίρης.

Την Παρασκευή 8 Ιουλίου ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Γιώργος Γεωργαντάς, ο Υφυπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Χρίστος Δήμας, ο Γενικός Γραμματέας Συντονισμού της Κυβέρνησης: Θανάσης Κοντογεώργης και οι Βουλευτές Σάββας Αναστασιάδης, Κωνσταντίνος Κόλλιας και Αθανάσιος Λιούπης θα επισκεφτούν τον Νομό Καρδίτσας.