Άλλαξαν οι διευθυντές

(το μάθαμε απ' τα συγχαρητήρια)

Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης

 

 

 

 

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΡΙΑΣ κ. ΣΚΟΥΦΑ
ΠΡΟΣ ΤΟΥ ΝΕΟΥΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

Εκφράζω επί τη αναλήψει των νέων καθηκόντων τους, από καρδιάς, τα θερμά μου συγχαρητήρια και εύχομαι καλή δύναμη στους νέους Διευθυντές Εκπαίδευσης, την κ. Παρθένα Τριανταφυλλίδου στην Πρωτοβάθμια και στον κ. Γεώργιο Μακρή στη Δευτεροβάθμια.

Έπειτα από μία μακρά περίοδο πανδημίας και με πολλά προβλήματα που ταλαιπώρησαν όλη τη μαθητική και την εκπαιδευτική κοινότητα, ευελπιστώ στη συνέχιση της γόνιμης συνεργασίας που είχαμε με τις προηγούμενες διευθύντριες. Στόχος μου, πέραν της ενημέρωσης για τα εκπαιδευτικά ζητήματα της Πιερίας, είναι και η θεσμική αρωγή μου σε οποιοδήποτε πρόβλημα και αν παρουσιαστεί.

 Άλλωστε η παιδεία αποτελεί τη σημαντικότερη επένδυση όσον αφορά το παρόν και το μέλλον τόσο των παιδιών μας, όσο και της χώρας μας.

 Καλή αρχή, καλή επιτυχία στο έργο σας!

 

Ελισσάβετ (Μπέττυ) Σκούφα

Βουλεύτρια Πιερίας (ΣΥΡΙΖΑ -Προοδευτική Συμμαχία)

 

 

Συγχαρητήριο Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας
προς τους νέους Διευθυντές Α’βάθμιας και Β’βάθμιας Εκπαίδευσης Πιερίας.

 

Εκφράζω τα θερμά μου συγχαρητήρια προς τους νέους Διευθυντές Α’Βάθμιας και Β’βάθμιας Εκπαίδευσης Πιερίας, κα Παρθένα Τριανταφυλλίδου και κο Γεώργιο Μακρή.

Ως περιφερειακή αρχή στηρίζουμε πάντοτε την παιδεία και βρισκόμαστε στο πλευρό των Διευθύνσεων Α’Βάθμιας και Β’βάθμιας Εκπαίδευσης Πιερίας, στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων μας. Και εγώ προσωπικά μέσα από το θεσμικό μου ρόλο προσβλέπω σε μία γόνιμη συνεργασία με γνώμονα την διαρκή εξέλιξη και την απρόσκοπτη λειτουργία της εκπαιδευτικής διαδικασίας, αποσκοπώντας στη διαμόρφωση μελλοντικών πολιτών όχι μόνο με μόρφωση αλλά πρωτίστως με κριτική σκέψη.

Σας εύχομαι ολόψυχα υγεία και καλή δύναμη στα νέα σας καθήκοντα!

 

 

Συγχαρητήριο μήνυμα του Δημάρχου Δίου-Ολύμπου Βαγγέλη Γερολιόλιου
στους νέους Διευθυντές Α’θμιας και Β’θμιας Εκπαίδευσης Πιερίας



Εκφράζω θερμά συγχαρητήρια στην κα Παρθένα Τριανταφυλλίδου και τον κ. Γεώργιο Μακρή, για την τοποθέτησή τους στις θέσεις των Διευθυντών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Πιερίας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πιερίας αντίστοιχα.

Τους εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία και δύναμη στα νέα τους καθήκοντα, με στόχο την εύρυθμη λειτουργία των σχολικών μονάδων της Πιερίας. Ο Δήμος Δίου-Ολύμπου βρίσκεται αρωγός στο πλευρό των διευθύνσεων εκπαίδευσης, για το καλό της εκπαιδευτικής κοινότητας του τόπου.

Παράλληλα ευχαριστώ τις απερχόμενες διευθύντριες κ. Φλώρα Σορώτου και Μεταξία Τσιαργαλή για την εξαιρετική συνεργασία που είχαμε κατά τη διάρκεια της θητείας τους. Τους εύχομαι κάθε επιτυχία στα επόμενα βήματά τους.

Βαγγέλης Γερολιόλιος
Δήμαρχος Δίου-Ολύμπου

 

 

Συγχαρητήριο μήνυμα του Δημάρχου Κατερίνης
προς τους νέους Διευθυντές Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης

 

Συγχαίρω θερμά για την τοποθέτησή τους από το Υπουργείο Παιδείας, στις αντίστοιχες θέσεις Διευθυντών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πιερίας, την Παρθένα Τριανταφυλλίδου (Α/θμιας) και τον Γεώργιο Μακρή (Β/θμιας).

Με σημείο αναφοράς την κοινή μας προσπάθεια για την αναβάθμιση της παιδείας του τόπου, εύχομαι ολόψυχα, υγεία και κάθε επιτυχία στο υπεύθυνο έργο, το οποίο καλούνται να επιτελέσουν.

Με επίκεντρο το θεσμικό μας ρόλο, θα συνεχίσουμε την εποικοδομητική και αποτελεσματική  συνεργασία με τις διευθύνσεις εκπαίδευσης, για την εύρυθμη λειτουργία των σχολικών μονάδων του Δήμου μας. Το οφείλουμε πρωτίστως στα παιδιά μας  και είμαι βέβαιος, ότι θα  το κάνουμε πράξη.

Κώστας Κουκοδήμος

ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ