Προτείνουν να αυτοδιαγραφεί

ο Σταϊκούρας

οι οικονομολόγοι του ΠΑΣΟΚ – γιατί δεν έδωσε παράταση στην κατ΄΄αθεση φορολογικών δηλώσεων

 

 

 

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΩΝ
ΠΔΣΟ – ΠΑΣΚΟ & Σ.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

01-09-2022

ΝΑ ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ Ο κ. ΣΤΑΪΚΟΥΡΑΣ ΑΠΟ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΕΕ

Ο Υπουργός Οικονομικών κ. Σταϊκούρας επιβεβαίωσε για μία ακόμα φορά τη μεγάλη απόσταση που τον χωρίζει από τις ανάγκες των πολιτών και την πραγματικότητα.

Επιβεβαίωσε για μία ακόμα φορά το ανεξήγητο μίσος που τρέφει για τους συναδέρφους λογιστές και το Οικονομικό Επιμελητήριο, στο οποίο δυστυχώς είναι μέλος.

Επιβεβαίωσε για μία ακόμη φορά την απαξίωση του απέναντι στον φορέα του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος που στο πολύ πρόσφατο παρελθόν αποκάλεσε Επιμελητήριο των παρατάσεων και όλους εμάς παρατασάκηδες.

Ο ανεκδιήγητος κ. Σταϊκούρας αρνήθηκε μια μικρή ολιγοήμερη παράταση (χωρίς δημοσιονομικό κόστος) για την υποβολή των φορολογικών δηλώσεων περιφρονώντας τους λογιστές και φοροτεχνικούς αλλά και το ίδιο το Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδας που υπέβαλε τεκμηριωμένα το συγκεκριμένο αίτημα.

Θεωρεί ότι οι λογιστές και φοροτεχνικοί αλλά και οι εργαζόμενοι στα λογιστικά γραφεία δεν έχουν δικαιώματα και έπρεπε να δουλεύουν χωρίς διακοπή.

Ο κ.Σταϊκούρας οφείλει να γνωρίζει ότι το Οικονομικό Επιμελητήριο δεν είναι δεδομένο.

Ανήκει στα μέλη του, υπερασπίζεται τα μέλη του, προωθεί και αναδεικνύει δίκαια και εύλογα αιτήματα, όπως είναι η ολιγοήμερη παράταση των φορολογικών δηλώσεων.

Τέλος θέλουμε να υπενθυμίσουμε στον κ. Σταϊκούρα ότι στα πρώτα του βήματα το ΟΕΕ τον συμπεριέλαβε σε επιτροπές που εκπόνησαν μελέτες (εννοείται αμειβόμενες) και του πρόσφεραν το απαιτούμενο κύρος για την μετέπειτα διαδρομή του. Τότε το ΟΕΕ ήταν σοβαρός επιστημονικός φορέας κύριε Υπουργέ;

Με δεδομένα όλα τα παραπάνω ο κ. Σταϊκούρας οφείλει να ζητήσει άμεσα την διαγραφή του από μέλος  του Οικονομικού Επιμελητηρίου.

Η Εκτελεστική Γραμματεία της ΠΔΣΟ – ΠΑΣΚΟ & Σ