Λέει ψέματα ο “Περίτας”;;;;

υπερβάλλει;;;

η κατάσταση στο σημοτικό καταφύγιο αδέσποτων είναι αυτή που περιγράφει;;;

 

 

 

 

 

Είναι πολλές φορές όπου ο κόσμος μας παίρνει τηλέφωνο για να ζητήσει την βοήθεια μας αφού πρώτα έχουν καλέσει στο Δήμο αλλά η απάντηση που παίρνουν είναι η εξής..
Καλέστε την φιλοζωική έχουν πάρει ένα σωρό λεφτά και αυτοί είναι που κάνουν κουμάντο…
Ποία λεφτά κύριε δήμαρχε?
Τι σχέση έχουμε εμείς με τα κονδύλια και της σύμβασης που κάνετε με τους κτηνιάτρους?
Επειδή μας δίνεται κάποια τσουβαλια τροφές για να ταιζουμε τα αδέσποτα ζώα του Δήμου μας νομίζετε ότι κάνετε κάτι?
Που δεν έχετε ιδέα πόσα χρήματα μπαίνουν καθημερινά από την τσέπη του κάθε εθελοντή..
Εμείς είμαστε εθελοντές πολίτες και σας βοηθάμε αντίθετα εσείς είστε υποχρεωμένοι και πληρώνεστε για της θέσης που βρίσκεστε.!!
Παρόλα αυτά ακόμη και το χώρο που έχετε κάνει για τα αδέσποτα ζώα με πέντε κλουβιά πού θα έπρεπε να φιλοξενούν ζώα για παρακολούθηση η θεραπεία ούτε αυτό δεν έχετε σωστά..
Τα μισά θα τα μετακινήσετε από χωριό σε χωριό ώστε να είναι ευχαριστημένοι οι πολίτες που θα σας πάρουν τηλέφωνο ότι ενοχλεί ένα ζώο Και τα άλλα μισά τα πετάτε εκεί μέσα..
Είναι Ζώα μέσα σε ακαθαρσίες συνεχώς και ο χώρος βρωμάει, δεν υπάρχαν σπιτάκια και μετά από δική μας πίεση βάλατε έστω κάποια, τα ζώα τρώγονται μεταξύ τους καθώς δεν υπάρχει κανένας έλεγχος πόσα θα μπούνε σε ένα κλουβί και αν είναι αρσενικά η θηλυκά, ζώα που έχουν γεννήσει εκεί μέσα, ζώα που δεν κάνουν καν εξετάσεις και ούτε μεταφέρονται στο κτηνίατρο όταν έχουν κάτι, ζώα που δεν προωθούνται πουθενά για υιοθεσία εκτός από την δική μας σελίδα, και πόσα ζώα έχουν πεθάνει εκεί μέσα!!!
Αναλάβετε επιτέλους την ευθύνη σας και σταματήστε να ρίχνετε το μπαλάκι άλλου.!!