“Έφυγε” ο Γιάννης Δημόπουλος

στα 90 του

υφυπουργός Εμπορίου στην κυβέρνηση Καραμανλή του 1977, δύο φορές βουλευτής Πιερίας της ΝΔ, ευρωβουλευτής και πατέρας του πρώην δημάρχου Κώστα Δημόπουλου

 

 

 

 

Ιωάννης Δημόπουλος

Παλιά Βροντού Πιερίας  6 Ιουνίου 1932 – Βροντού Πιερίας 22 Σεπτεμβρίου 2022

 

 

 

 

Συλλυπητήριο Μήνυμα της Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας
για το θάνατο του Ιωάννη Δημόπουλου

 

Με μεγάλη θλίψη πληροφορηθήκαμε το θάνατο του Ιωάννη Δημόπουλου,  πρώην Βουλευτή Πιερίας και υφυπουργού της Κυβέρνησης του Κωνσταντίνου Καραμανλή και Ευρωβουλευτή. Υπήρξε ένας μεγάλος πολιτικός του τόπου μας με ήθος και περισσή αγάπη για την Πιερία. Το πολιτικό του αποτύπωμα και η προσφορά του θα μείνουν ανεξίτηλα στο μνήμη όλων μας.

Θα ήθελα να εκφράσω τα βαθιά μου συλλυπητήρια στην οικογένειά του και τους οικείους του και ιδιαιτέρως στον τέως Δήμαρχο Δήμου Δίου-Ολύμπου, Κώστα Δημόπουλο για την απώλεια του αγαπημένου πατέρα του.

 

Σοφία Μαυρίδου
Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Πιερίας

 

 

Συλλυπητήριο Μήνυμα του Προέδρου του Επιμελητηρίου Πιερίας
για την απώλεια του Ιωάννη Δημόπουλου

 

Με μεγάλη θλίψη πληροφορηθήκαμε την απώλεια του Ιωάννη Κ. Δημόπουλου, ο οποίος κατά τον πολιτικό του βίο διετέλεσε Βουλευτής Πιερίας, Υφυπουργός Εμπορίου και Ευρωβουλευτής.

Ο εκλιπών υπήρξε ένας από τους ελάχιστους Πιεριείς που τιμήθηκε με το αξίωμα του Υπουργού, το οποίο και ευδοκίμως υπηρέτησε.

Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου Πιερίας θα ήθελα να εκφράσω τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένειά του και ιδιαιτέρως στον γιο του Κώστα ο οποίος συνεχίζει την παράδοση του πατέρα του, υπηρετώντας με κάθε τρόπο την αγαπημένη του Πιερία.

 

Ηλία Χατζηχριστοδούλου
Πρόεδρος Επιμελητηρίου Πιερίας