“Κύριε Τσίπρα, το τάξιμο, δεν χαλάει χωριό…

Το δόσιμο χαλάει."

πάντως στο κείμενο που περιέχει την παραπάνω ρήση, η Άννα Μάνη χρεώνει στον Τσίπρα τάξιμο και φρούδες ελπίδες… άρα δεν χαλάει αυτός το χωριό???? το χαλάει το δόσιμο του Μητσοτάκη???

 

 

 

 

 

Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2022

Άννα Μάνη – Παπαδημητρίου:
«Το τάξιμο, δεν χαλάει χωριό, το δόσιμο χαλάει»

Τις ψεύτικες υποσχέσεις και την ακατάσχετη παροχολογία του κ. Τσίπρα
στηλίτευσε η κυρία Μάνη στην Ολομέλεια της Βουλής

 

«Κύριε Υπουργέ, ως Βουλευτής Πιερίας, μιας περιοχής όπου χτυπάει η καρδιά του αγροτικού κόσμου, δε θα κουραστώ να επαναλαμβάνω ότι πρέπει με κάθε τρόπο να ενισχύσουμε τους αγρότες, τους κτηνοτρόφους, τους αλιείς μας. Και μάλιστα όσον αφορά τους κτηνοτρόφους μπορώ να πω ότι έχουν πληγεί σημαντικά από τις τιμές των ζωοτροφών, που έχουν εκτιναχθεί λόγω της κρίσης και θα πρέπει σε κάθε περίπτωση να τύχουν και επιπλέον στήριξης πέραν αυτής που ήδη έχει δρομολογηθεί».

Η κυρία Μάνη χαιρέτησε επίσης τη σημαντική διάταξη, σύμφωνα με την οποία προβλέπεται για το Άγιο Όρος και τις ιερές μονές του, έκπτωση για δαπάνες που αφορούν στα ακίνητά τους, σε ποσοστό 100%.

Κλείνοντας την τοποθέτησή της, επισήμανε ότι η πατρίδα μας έχει ανάγκη όσο ποτέ άλλοτε από συνέπεια, συνέχεια και σταθερότητα.

«Απέναντι στη συνέπεια και στα απολύτως κοστολογημένα μέτρα της Κυβέρνησης, ο κ. Τσίπρας απαντά με ένα αντίγραφο του αλήστου μνήμης προγράμματος της Θεσσαλονίκης, ενός προγράμματος όμως που ποτέ δεν υλοποιήθηκε. Απέναντι στη σοβαρότητα απαντά με φρούδες ελπίδες, ψεύτικες υποσχέσεις και ακατάσχετη παροχολογία. Είναι αυτό που λέμε στον τόπο μου, κύριε Τσίπρα, το τάξιμο, δεν χαλάει χωριό. Το δόσιμο χαλάει. Και εσείς κ. Τσίπρα αντιλαμβάνεστε πολύ καλά τι εννοεί ο θυμόσοφος λαός».

Παρακολουθήστε την ομιλία μου στον παρακάτω σύνδεσμο