Βαγγέλη, τον Δήμο να συγχαρούμε;

για το φεστιβάλ/"συνειδητή προβολή"

αν θέλει κάποιος άλλος να απαντήσει… ευπρόσδεκτος – Στέργιο μπορείς να απαντήσεις? ο επιταχυντής του έργου της διοίκησης? ο θεσμικός και εσχάτως λακωνικός???

Στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου μας, ο δήμαρχος Δίου-Ολύμπου είπε αρκετά για το 1ο Γαστρονομικό Φεστιβάλ Ολύμπου/“συνειδητή προβολή”, αλλά δεν τα είπε όλα….

Απέφυγε να απαντήσει στο ερώτημα που έθεσε πριν μέρες η Ε τ Ο για την διοργάνωση του συγκεκριμένου φεστιβάλ, αν και ΟΛΑ τα θέματα για τα οποία επέλεξε να ενημερώσει το σώμα ήταν ΟΛΑ θέματα που ανέδειξε -πρώτη και μόνη, όπως πάντα- η Ε τ Ο. Αλλά για το ποιος διοργάνωσε το φεστιβάλ/“συνειδητή προβολή” δεν είπε κουβέντα.

Είπε όμως -στην προσπάθειά του να αποδείξει την χρησιμότητα ύπαρξης του φεστιβάλ και την αποτελεσματικότητα από την υλοποίησή του- ότι το ενδιαφέρον του Τύπου για το φεστιβάλ ήταν ζωηρό και -μεταξύ άλλων- ενδιαφέρθηκε γι΄ αυτό ΚΑΙ το Αθηναϊκό (-Μακεδονικό) Πρακτορείο (Ειδήσεων).

Οπότε, η Ε τ Ο επαναλαμβάνει την αρχική ερώτηση και προσθέτει και μία νέα:

  • ποιος διοργάνωσε το 1ο Γαστρονομικό Φεστιβάλ Ολύμπου και
  • γιατί έπρεπε να κληθούν και να φιλοξενηθούν πέντε δημοσιογράφοι, αφού το Αθηναϊκό (-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων) είναι πρακτορείο και από την ύλη του θα μπορούσαν να αντλήσουν υλικό όλα τα Μέσα και όλος ο Τύπος εν Ελλάδι για το φεστιβάλ; Και γιατί αφού θα ερχόταν για τα εγκαίνια του η υφυπουργός Τουρισμού, οπότε και το ενδιαφέρον του Τύπου θα πολλαπλασιαζόταν(;)… έπρεπε να καλέσουμε και να φιλοξενήσουμε πέντε δημοσιογράφους;;;

Αναμένουμε.

Απαντήσεις.