Απινιδωτές από τον Κουλκουδίνα

και την οικογένεια Κουρινιώτη

σήμερα μια ακόμη εκπαίδευση ΚΑΡΠΑ

 

 

 

 

Ευχαριστήριο του Δήμου Δίου-Ολύμπου προς τον Σπύρο Κουλκουδίνα
για την προσφορά δύο φορητών απινιδωτών

Ο Δήμος Δίου-Ολύμπου ευχαριστεί τον φαρμακοποιό και πολιτευτή Πιερίας της ΝΔ κ. Σπύρο Κουλκουδίνα για την προσφορά δύο φορητών συσκευών απινιδωτών. Οι απινιδωτές βρίσκονται στο Κλειστό Γυμναστήριο Αγίου Σπυρίδωνα και το Κλειστό Γυμναστήριο Λιτοχώρου «Πύρρος Δήμας» αντίστοιχα.

Η παράδοση των απινιδωτών συνδυάστηκε με μαθήματα καρδιοαναπνευστικής αναζωογόνησης (ΚΑΡ.Π.Α.) από τον κ. Δημήτρη Κατιρτζή, εκπαιδευτή εκπαιδευτών του Ερυθρού Σταυρού (Τμήμα Διασωστών Πιερίας) και πρόεδρο της κοινότητας Νέας Εφέσου.

Οι συσκευές θα ενταχθούν στο Πανελλήνιο Δίκτυο Απινιδωτών για χρήση σε περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης.

 

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ

Ο Δήμος Δίου-Ολύμπου θα πραγματοποιήσει εκδήλωση παρουσίασης πρώτων βοηθειών σε περιπτώσεις καρδιακής ανακοπής μέσω καρδιοαναπνευστικής αναζωογόνησης (ΚΑΡ.Π.Α.) και της χρήσης φορητού απινιδωτή, το Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2022 στις 6 μ.μ. στην αίθουσα του Πολιτιστικού Συλλόγου Βροντούς (πλατεία Βροντούς).

Την παρουσίαση των πρώτων βοηθειών θα κάνει εκπαιδευτής εκπαιδευτών του Ερυθρού Σταυρού (Τμήμα Διασωστών Πιερίας).

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης η οικογένεια του Γιάννη Κουρινιώτη θα προσφέρει στην κοινότητα της Βροντούς φορητή συσκευή απινιδωτή, στη μνήμη του εκλιπόντος συμπολίτη μας.

ΔΗΜΤΟ ΔΙΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ

Μια εξαιρετική πρωτοβουλία, ένα πραγματικό δώρο ζωής, η δωρεά απινιδωτή από τον Σπύρο Κουλκουδίνα στο δημοτικό γυμναστήριο Αγίου Σπυρίδωνα. Συγχαίρουμε ιδιαίτερα για την δράση ενημέρωσης που συνοδεύει τη δωρεά τον πολιτευτή της Ν.Δ., φαρμακοποιό Σπύρο Κουλκουδίνα.