1ο μέρος της 1ης συνέντευξης

του Βαγγέλη Γερολιόλιου

μ ε τ ά 3 2 μ ή ν ε ς

 

 

Τα πρώτα -σχεδόν- 42 λεπτά της συνέντευξης του δημάρχου Δίου-Ολύμπου, Βαγγέλη Γερολιόλιου, “έβγαλαν” την είδηση για την υποθήκευση των οφειλών της Ευαγγελικής Εκκλησίας Κατερίνης για την κατασκήνωση της Λεπτοκαρυάς.

Για το πότε θα αρχίσει η οικοδόμηση του νέου Αστυνομικού Τμήματός μας δεν υπάρχει καμία νεώτερη εξέλιξη.

Μετά τα όσα είπε και στο Δημοτικό Συμβούλιο για το ρεπορτάζ της Ε τ Ο, το σχετικό με το 1ο Γαστρονομικό Φεστιβάλ μας, την ανάθεσή του στην OPEN WAYS και την σχέση της εταιρείας με την άμισθη σύμβουλο επί θεμάτων Τουρισμού κι αφού του επισημάνθηκαν κάποιες λεπτομέρειες, ο δημαρχός μας επανέλαβε ότι όλα έγιναν νόμιμα και διάφανα κι ότι το αποτέλεσμα -του φεστιβάλ- ήταν αξιόλογο. Η τελική αποτίμηση του θέματος από την Ε τ Ο θα γίνει μετά και την δημοσίευση του τρίτου μέρους της συνέντευξης, αφού ο Βαγγέλης Γερολιόλιος απέφυγε την “καυτή πατάτα”, με ένα “ό,τι έγινε ήταν και πολιτικά ηθικό”…

Την ίδια τακτική, του να αποφεύγει τα δύσκολα θέματα και τα στενόχωρα συμπεράσματα (πχ για τις απ’ ευθείας αναθέσεις ή την χαμένη ευκαιρία του ΑΚΣΙΑ), ακολούθησε σε όλη την συνέντευξη, μαζί με την προσφιλή τακτική όλων των αιρετών του τόπου μας να πελαγοδρομούν με άχρηστες ιστορικές αναδρομές στα θέματα συγκεκριμένων, τελικών ερωτήσεων.

Θα ήθελα να είχαμε κάνει πολλές περισσότερες συνεντεύξεις σ’ αυτούς τους 32 μήνες που το απέφευγε, αλλά η συνέντευξη είναι όπως το τανγκό: απαιτεί δύο. Σίγουρα δεν θα ήθελα να είμαι το στυλό στα χέρια του.

Δείτε το 1ο μέρος και τα ξαναλέμε στο δεύτερο. Για όσους δεν θυμούνται λεπτομέρειες για τα θέματα που φιλοξενούνται στη συνέντευξη, ανατρέξτε στην ύλη της Ε τ Ο και στην “Αναζήτηση”.