Για την απώλεια του Λ. Κωνσταντόπουλου

συλλυπητήρια μηνύματα

“έφυγε” σήμερα

 

 

 

Άννα Μάνη – Παπαδημητρίου:
Συλλυπητήριο μήνυμα στην οικογένεια του εκλιπόντος Λεωνίδα Κωνσταντόπουλου

 

Εκφράζω τα πιο ειλικρινή μου συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος Λεωνίδα Κωνσταντόπουλου, ενός ανθρώπου εργατικού, δημιουργικού, υπόδειγμα οικογενειάρχη, που μέσα από την επιχειρηματική του δραστηριότητα πρόσφερε πολλά στην τοπική κοινωνία της Πιερίας.

Αιωνία του η μνήμη.

 

 

Συλλυπητήριο Μήνυμα
του Προέδρου & του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου Πιερίας
για την απώλεια του Λεωνίδα Κωνσταντόπουλου

 

Ο πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο του Επιμελητηρίου Πιερίας, ως εκπρόσωποι της τοπικής επιχειρηματικής κοινότητας, εκφράζουμε τα ειλικρινή και θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος.

Ο Λεωνίδας Κωνσταντόπουλος έφυγε πλήρης ημερών και μαχόμενος, μέχρι την υστάτη στιγμή, στις επιχειρηματικές επάλξεις, όχι ως συνταξιούχος, αλλά ως ένας δραστήριος εργαζόμενος, παρά την προχωρημένη ηλικία του.

Δικαίως λοιπόν τον αποχαιρετούμε, ως έναν από τους πρυτάνεις της πιερικής επιχειρηματικότητας, ευχόμενοι από καρδιάς, ο Θεός να αναπαύσει την ψυχή του.

 

Για το Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Πιερίας

ο πρόεδρος
Ηλίας Χατζηχριστοδούλου

 

 

 

Ο ΟΡΦΕΟ  αποχαιρετά με ευγνωμοσύνη το Λεωνίδα Κωνσταντόπουλο

 

Ο Οργανισμός Φεστιβάλ Ολύμπου, αποχαιρετά σήμερα ένα σπουδαίο συμπολίτη μας.
Ένα άνθρωπο που ανάλωσε τη ζωή του στη δημιουργία και την προσφορά.  Με την διορατικότητά του   δημιούργησε μια επιχείρηση η οποία αξιοποίησε τα τοπικά προιόντα και έδωσε δουλειά σε εκατοντάδες συμπολίτες μας. Η ελιά το βασικό προϊόν της επιχείρησης του, έγινε γνωστή και έφτασε στα πέρατα της γης. Ο Οργανισμός πέρα από τον θαυμασμό του για τα σπουδαία επιτεύγματά του, τον ευγνωμονεί και τον ευχαριστεί για την συνεχή και μεγάλη υποστήριξη στο Φεστιβάλ Ολύμπου.
Εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του και εύχεται να γίνουν άξιοι συνεχιστές του.

 

Για το Δ. Σ του ΟΡΦΕΟ

Ο πρόεδρος
Γρηγόρης Παπαχρήστος