“Έχει καταρρεύσει…”

και "δεν την βγάζει" ως τον Απρίλιο

Τσίπρας και Νοτοπούλου απαντούν σε ερώτηση της Ε τ Ο για τις παρακολουθήσεις και την θέση της κυβέρνησης για το σκάνδαλο που αλλού θα έριχνε την κυβέρνηση

 

 

 

 

 

Είναι τεράστιο ζήτημα Δημοκρατίας” και “έχει καταρρεύσει ένα σάπιο καθεστώς διαφθοράς”, ήταν οι απαντήσεις των Τσίπρα και Νοτοπούλου στην ερώτηση της Ε τ Ο αν θα αντέξει ως τον Απρίλιο η θέση της κυβέρνησης για το σκάνδαλο των παρακολουθήσεων.

Κατερίνα Νοτοπούλου και Γιώργος Τσίπρας ήρθαν χθες στην Κατερίνη, προκειμένου να παρουσιάσουν και στην Πιερία το πρόγραμμα έξι σημείων του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, με τίτλο “Δικαιοσύνη Παντού”. Τα δύο πρωτοκλασάτα στελέχη της αξιωματικής αντιπολίτευσης εκτιμούν ότι η θεωρία της κυβέρνησης και του ίδιου του πρωθυπουργού για τις παρακολουθήσεις έχει καταρρεύσει και η δημοσιογραφική έρευνα αποκαλύπτει ένα απίστευτο παρακράτος, ενώ οι παρακολουθήσεις ήταν το μέσο για να εφαρμόσει η κυβέρνηση Μητσοοτάκη τις πιο αντικοινωνικές πολιτικές.

Στην ενημερωτική ημερίδα κλήθηκαν και συμμετείχαν εκπρόσωποι φορέων της αγοράς και της κοινωνίας και -σε πολλές περιπτώσεις- περιέγραψαν με μελανά χρώματα την σημερινή κατάσταση που βιώνει και η Πιερία. Οι τοποθετήσεις τους θα δημοσιευτούν σε προσεχές ρεπορτάζ της Ε τ Ο.