Τα 11 έγιναν 10

(θέματα)

η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου άρχισε

 

 

 

Η συνεδρίαση άρχισε στις 5.15μμ και το πρώτο που επισήμανε ο δήμαρχος στην προ ημερησίας ενημέρωσή του ήταν η ανάγκη να προσέρχονται στην ώρα τους οι δημοτικοί σύμβουλοι.

Την πρόεδρο του σώματος αναπληρώνει σήμερα η αντιπρόεδρος, Ολυμπία Δαδούλη.

Απόντες από την συνεδρίαση οι:

Κατσαμάκα Ουρ.

Καλαϊτζής Αθ.

Κουριάτης Κων.

Κουρινιώτη Βασ.

Δημόπουλος Κων.

Τσιμήτρη Μαρ.

Νούλα Σοφ.

Δημητριάδης Κων.

 

Στην έναρξη της συνεδρίασης, η κα Δαδούλη ενημέρωσε το σώμα ότι αναβάλλεται το 3ο θέμα της ημερήσιας διάταξης, λόγω ασθένειας της νομικής συμβούλου του Δήμου.

 

 

 

Για ελάχιστα θέματα ενημέρωσε το σώμα ο δήμαρχος, για ελάχιστα θέματα έθεσε ερωτήσεις ο Πέτρος Κιάφας, στις οποίες δεν συμπεριέλαβε ερώτηση για τις καταστροφές και τα προβλήματα που προκάλεσε στο πέρασμά της η κακοκαιρία “Άριελ”. Το οποίο έθεσε αμέσως μετά η Κατερίνα Κουρίτα, η οποία ενημέρωσε για την περιοδεία κλιμακίου της “Λαϊκής Συσπείρωσης” στο ρέμα Ξεροκάμπι και στον ΧΥΤΑ μας. Επίσης, με αφορμή τον θάνατο μαθητή στις Σέρρες, από έκρηξη στο λεβητοστάσιο του σχολείου του, αναφέρθηκε σε επιστολή της Σχολικής Επιτροπής -μετά το περιστατικό- που ζητούσε εφαρμογή κανόνων ασφάλειας. Στις ζημιές της κακοκαιρίας στον Πλαταμώνα αναφέρθηκε ο Αστέριος Χονδρόπουλος και στην πρόσφατη απόφαση του ΣτΕ για τον αντισυνταγματικό τρόπο ανάδειξης των μελών της Οικονομικής Επιτροπής και της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής.

Στο 8ο θέμα της ημερήσιας διάταξης απέμειναν στην συνεδρίαση 11 δημοτικοί σύμβουλοι και τον δήμαρχο αναπλήρωσε ο Γιώργος Καραλής.

 

11άδα και στο Δημοτικό Συμβούλιο