Ναι μεν έχετε δίκιο….

αλλά εδώ δεν θα το βρείτε δε

…………………………………………….. (Βαγγέλη… άντε τέλειωνε με τους υποψηφίους να κάνεις και λίγο τον δήμαρχο -που είσαι, δηλαδή-…)

 

 

 

Η συνεδρίαση άρχισε …ανάποδα: προτάχτηκε το 2ο θέμα και έγινε πρώτο, δικαιώνοντας την άποψη ότι -πράγματι- το ΒΙΟΠΑ είναι σημαντικότερο του γκολφ.

Απουσιάζει η παραπονούμενη Σοφία Νούλα, αλλά και η επί της εφαρμογής του Κανονισμού του Δημοτικού Συμβουλίου, πρόεδρος του σώματος, Ουρανία Κατσαμάκα.

 

Την ώρα που οι Κιάφας και Κουρίτα έθεταν και εδώ το θέμα της αναβολής -χωρίς να εισακουστούν- έφτανε κι η Μαρία Τσιμήτρη, οπότε οι απόντες μειώθηκαν στους έξι. Όσον αφορά την παραβίαση -και πάλι- του Κανονισμού στο σημείο που επιβάλλει ενημέρωση τυ σώματος τουλάχιστον μία μέρα πριν την συνεδρίαση… η αναπληρώτρια της κας Κατσαμάκα, Ολυμπία Δαδούλη, παραδέχτηκε ότι η αντιπολίτευση έχει δίκιο… αλλά το θέμα θα συζητηθεί. Στο να συζητηθεί επέμεινε και ο δήμαρχος, πιθανώς γιατί το θέμα είναι τόσο απλό και βατό που δεν χρειάζεται καμία μελέτη και την ενημέρωση την έστειλε η διοίκηση για να μην σκουριάζουν οι τηλεφωνικές γραμμές  και οι ηλεκτρονικοί υπολογιστές.

Απόντες:

Κατσαμάκα, Καλαϊτζής, Δημόπουλος, Γρεβενίτης, Νούλα, Δημητριάδης. ΠΛήρως απούσα είναι και η ελάχιστη σοβαρότητα που πρέπει να χαρακτηρίζει διοίκηση με δύναμη άνω του 80% και προεδρία του σώματος που εφαρμόζει πριν και πάνω απ’ όλα τον Κανονισμό (του σώματος).-