Του έκοψαν το ρεύμα

για το αστρονομικό ποσό των 380 ευρώ

Καταγγέλλουμε τις ελεεινές πρακτικές του ΔΕΔΔΗΕ

 

 

 

 

 

Βαρέλι δίχως πάτο η ασυδοσία κυβέρνησης και ΔΕΔΔΗΕ

 

Όλα τα είχαμε ακούσει, εκτός από αυτό που συνέβη σε άνεργο συνάδελφο μας, του οποίου του έκοψαν το ρεύμα μέσα στο καταχείμωνο, χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση, για το αστρονομικό ποσό των 380 ευρώ…  Και η κατρακύλα τους δεν έχει τελειωμό. Αφού ο συνάδελφος έμεινε 3 24ωρα δίχως ρεύμα, συνεπώς και δίχως θέρμανση, σήμερα προέβη στην εξόφληση της οφειλής και το ΔΕΔΔΗΕ αρνείται να προβεί στην άμεση επανασύνδεση, συστήνοντας του να κάνει 48 ώρες υπομονή.

48 ώρες ακόμη χωρίς φως και θέρμανση, ενώ ο λογαριασμός είναι πληρωμένος.

Αυτές οι πολιτικές που διαχρονικά έχουν οδηγήσει τους εργαζόμενους και συνολικά το λαό στη φτώχεια, την ανεργία, την ανασφάλεια, είναι οι ίδιες πολιτικές που φορολογούν 20 ευρώ το  βαπόρι των εφοπλιστών.

Είναι το επιτελικό κράτος που από τη μια ξυλοφορτώνει αγωνιστές εκπαιδευτικούς που διεκδικούν αυξήσεις στους μισθούς και γενναία χρηματοδότηση για την Παιδεία και από την άλλη δίνει δωράκια δισεκατομμυρίων στους μεγάλους επιχειρηματικούς ομίλους.

Κυβέρνηση και όμιλοι της ενέργειας μας καλούν να συμβιβαστούμε με αυτήν τη βαρυχειμωνιά, να ζούμε στο σκοτάδι.

Δεν θα τους περάσει. Καταγγέλλουμε τις ελεεινές πρακτικές του ΔΕΔΔΗΕ και απαιτούμε εδώ και τώρα να συνδεθεί το ρεύμα στο σπίτι του συναδέλφου μας, που έχει αποπληρώσει το σύνολο της οφειλής.

Καμία ανοχή!

Τώρα ξεσηκωμός για να μη μείνει κανένα λαϊκό σπίτι χωρίς ρεύμα!

Ταυτόχρονα καλούμε όλες και όλους αύριο 17/12 στις 11:30πμ στην κεντρική πλατεία της Κατερίνης, στη δράση των Σωματείων ενάντια στον αντιλαϊκό προϋπολογισμό που στόχο του έχει την απρόσκοπτη κερδοφορία, εφοπλιστών,  βιομηχάνων, τραπεζών και λοιπών κορακιών.