Ήρθε κι ο Δημητριάδης ! ! !

(δεν το θυμάστε... αλλά δεν πειράζει...)

η τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου για το 2022 άρχισε και μπορείτε να την δείτε κι απ’ τον καναπέ (άσε που ήρθε κι ο Δημητριάδης)

 

 

 

 

Άρχισε με ελάχιστη -για την ιστορία του- καθυστέρηση η τελευταία για φέτος συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου και χωρίς καμία καθυστέρηση, στην προ ημερησίας ενημέρωση του σώματος, σημειώθηκε η πρώτη αντιπαράθεση (μεταξύ Χονδρόπουλου και διοίκησης) και προκλήθηκε ένταση, στην οποία έλαβε μέρος και ο αντιδήμαρχος κος Πατσαρίκας.

Το μεγάλο νέο είναι η προσέλευση του Κ. Δημητριάδη, του οποίου τα καθήκοντα -του διοικητή του ΚΥΤ Φυλακίου Έβρου- τον κράτησαν μακριά από τις συνεδριάσεις, ακόμα και τις υβριδικές/πανδημικές/με κάμερες. Αλλά, η χρονιά τελειώνει, το κλίμα είναι εορταστικό (;;;) και τι ωραιότερη “πινελιά” από την συμμετοχή του Δημητριάδη, τις εορταστικές εντάσεις και τις εορταστικές ευχές…

 

Το παράδειγμα του Δημητριάδη που ήρθε μετά χρόνια και ζαμάνια, ΔΕΝ  ακολούθησαν σήμερα οι Κουρινιώτη, Μυλωνέρος, Δημόπουλος (άλλα χρόνια και ζαμάνια), Τσιμήτρη, Δαδούλη και Γρεβενίτης.

Η συνεδρίαση συνεχίζεται.

Μόλις χρειαστεί θα προσθέσουμε και υπότιτλους για να παρακολουθήσετε την συνεδρίαση ευκολότερα.