Ανεξάρτητος ο Γρεβενίτης

-το 'πε και το 'κανε-

άφαντος ο επικεφαλής – η σιωπή διατηρείται μαζί με την στήριξη στον Γερολιόλιο

 

 

 

 

Ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος είναι από σήμερα ο παλιότερος σύμβουλος της “Ολύμπιας Συμμαχίας ΙΙ”, Βαγγέλης Γρεβενίτης, μετά την σχετική δήλωσή του προς την πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Δίου-Ολύμπου, Ουρανία Κατσαμάκα.

Στην προτελευταία συνεδρίαση του σώματος για το 2022, ο Γρεβενίτης κάλεσε τους πρώην -πια- συναδέλφους του της δημοτικής αξιωματικής αντιπολίτευσης που ανακοίνωσαν ήδη την υποψηφιότητά τους με τον σημερινό δήμαρχο στις επόμενες εκλογές, να καταθέσουν την δήλωση που κατέθεσε σήμερα ο ίδιος και να ανεξαρτητοποιηθούν, ως ελάχιστη ένδειξη σεβασμού της παράταξής τους και της ψήφου των δημοτών. Σε αντίθετη περίπτωση, προειδοποίησε τότε, θα ανεξαρτητοποιηθεί ο ίδιος, όπως έπραξε σήμερα. Στην τοποθέτησή του τότε, αλλά και στην επιστολή που κατέθεσε σήμερα, ασκεί κριτική και προς τον ως σήμερα επικεφαλή του, πρώην δήμαρχο Κώστα Δημόπουλο, γιατί εγκατέλειψε την παράταξη και δεν εκπληρώνει τα ελάχιστα καθήκοντά του. Η κριτική Γρεβενίτη προκλήθηκε από τις ανακοινώσεις των προθέσεων των Χονδρόπουλου, Δαδούλη και Πούλιου, ενώ η Μαρία Τσιμήτρη έχει αποφύγει -μέχρι στιγμής- να δημοσιοποιήσει τις προθέσεις της, αλλά σίγουρα πολιορκείται και αυτή από τον Βαγγέλη Γερολιόλιο.

Από την πρώτη στιγμή της κριτικής Γρεβενίτη στο Δημοτικό Συμβούλιο, είχε διαφανεί ότι οι Δαδούλη και Πούλιος -που ανακοίνωσαν ήδη ότι θα είναι υποψήφιοι με τον Βαγγέλη Γερολιόλιο- δεν έχουν καμία διάθεση ανεξαρτητοποίησης και δεν εντοπίζουν κανένα θέμα για το γεγονός ότι στελεχώνουν θέσεις ως σύμβουλοι της αντιπολίτευσης, ενώ είναι πλήρως συνεργαζόμενοι με την διοίκηση και ήδη υποψήφιοι με την φυσική της συνέχεια. Η δε ανεξαρτητοποίησή τους θα δημιουργούσε τεράστιο πρόβλημα στην δημαρχία Γερολιόλιου, σε συνδυασμό και με τα όσα πρόσφατα κρίθηκαν αντισυνταγματικά από το Συμβούλιο της Επικρατείας για την στελέχωση των Επιτροπών Οικονομικών και Ποιότητας Ζωής.

Σιγή ιχθύος και αποστάσεις από τις ευθύνες του τηρεί και ο πρώην δήμαρχος Κ. Δημόπουλος, συνεχίζοντας με τον τρόπο αυτό να στηρίζει πλήρως την σημερινή διοίκηση, …ενεργητικά και παθητικά. Και με το άλλοθι ότι η παράταξή του δεν θα υπάρχει στις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές…

 

Η επιστολή δήλωσης ανεξαρτητοποίησης του Γρεβενίτη

 

grev1

 

 

 

“Βόμβα” Γρεβενίτη