Δώσαμε, Φώντα… ΔΩΣΑΜΕ

και δίνουμε ακόμα

χωρίς να σώζουμε τις ζωές μας

 

 

 

… δε λέω… μέγα το θέμα του αίματος και της αιμοδοσίας.

Αλλά και υπαρκτή η επιλογή να μην ασχολείστε με τα καυτά και αμέσως ζωτικά και να …μάχεστε για τα επίσης ζωτικά που όμως δεν καταφέρατε να λύσετε μετά 200 χρόνια ελληνικού κράτους κι ακόμα βασική λύση είναι η εθελοντική προσφορά. Που -ακόμα και στην περίπτωση της αιμοδοσίας- η ανάλογη φιλοσοφία προσφοράς δεν έχει γίνει κτήμα μας. Κι αφήνει περιθώρια… δράσης.

Αλλά, αγαπητέ βουλευτά… δώσαμε.

Αίμα δώσαμε 50 χρόνια τώρα και -δυστυχώς- εξακολουθούμε να δίνουμε.

Αίμα.

Κυριολεκτικά και μεταφορικά (με τις επιπτώσεις της αιώνιας χάλια κατάστασης στην υγεία και την Υγεία μας).

Η κατάσταση δεν βελτιώνεται.

Χειροτερεύει, κε βουλευτά.

Και μπορεί πρωθυπουργός και κανάλια να λένε ότι μας σώζουν τα καλάθια και τα επιδόματα, αλλά … οι ποσότητες μικραίνουν, οι τιμές μεγαλώνουν και την ακρίβεια την ζούμε και δεν είναι σήριαλ να το βλέπουμε και να κοιμόμαστε…

Δώσαμε, κε βουλευτά.

Και δίνουμε και τις τελευταίες σταγόνες.

Κι αντί να βγείτε μπροστά και να πράξετε κάτι, να μας υπερασπιστείτε έναντι όσων μας ρουφούν το αίμα, αναπαύεστε σε δάφνες αυτορύθμισης της αγοράς και ενασχόλησης με καμπάνιες που πιστοποιούν την αναποτελεσματικότητα δεκαετιών.

Όταν άλλο δεν θα έχει μείνει να δώσουμε, τι θα γίνει, κε βουλευτά;

Φ. Μπαραλιάκος: Δίνουμε αίμα, σώζουμε ζωές

Πρόσκληση σε εθελοντική αιμοδοσία απότοΤμήμα Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Κατερίνηςμε τη στήριξη του Πολιτικού Γραφείου του Βουλευτή Πιερίας Φώντα Μπαραλιάκου.

Ανήμερα της ονομαστικής του εορτής, στις 26 Ιανουαρίου, στο Κτήριο  του Ερυθρού Σταυρού, δίπλα από την Αγία Παρασκευή, και κατά τις ώρες 9:00π.μ έως 1:00 μ.μ, θα διεξαχθεί αιμοδοσία για την ενίσχυση των αποθεματικών αίματος του Νοσοκομείου Κατερίνης.

Η εθελοντική αιμοδοσία που έγινε πλέον θεσμός για τον Βουλευτή Πιερίας και τους συνεργάτες του επαναλαμβάνεται για τρίτη συνεχόμενη χρονιά ως δείγμα ελάχιστης προσφοράς στους συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη για αίμα.

Σε δήλωσή του για την εκδήλωση ο κ. Μπαραλιάκος ανέφερε: «Οι ανάγκες για αίμα δεν εξαντλούνται ποτέ.Η εθελοντική αιμοδοσία συμπεριλαμβάνεται πλέον στις ετήσιες δράσεις μας.Γιατί το συναίσθημα αυτής της σημαντικής συνεισφοράς στον συνάνθρωπο είναι ασύγκριτο. Στις 26 Ιανουαρίου αποταμιεύουμε αίμα.Δίνουμε ζωή στους συνανθρώπους μας. Γινόμαστε δότες ζωής».