Τι καταθέτει η Πιερία (πλην Σκούφα)

στην συζήτηση της πρότασης μομφής

του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ κατά της κυβέρνησης, με αφορμή το σκάνδαλο των υποκλοπών – τα παράπονα ήταν δικαιολογημένα: από τους 182, θα μιλήσουν μόνο οι 133 και όχι η μοναδική εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ από την Πιερία

 

 

 

 

UPDATE

Η διαχείριση της συζήτησης για την πρόταση μομφής κατά της κυβέρνησης προκάλεσε τα παράπονα ολόκληρης της αντιπολίτευσης, ευθύς μετά την ανακοίνωσή τους και πριν την ένρξη της συζήτησης, τα οποία παράπονα ο πρόεδρος της Βουλής προσπέρασε … με χαρακτηριστική άνεση…

Πολλοί αιρετοί του Κοινοβουλίου δεν θα έχουν την ευκαιρία να τοποθετηθούν, ενώ χθες η συζήτηση διήρκεσε ως τις 3.10 τα ξημερώματα. Αναμένεται σε λίγο να τοποθετηθεί και ο τρίτος βουλευτής Πιερίας της ΝΔ, ενώ η μόνη συνάδελφός τους του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ πιθανώς δεν θα έχει την ίδια τύχη… Πριν λίγο το κατήγγειλε με ανάρτησή της στο Fb.

Στις 22.37 απόψε, ο προεδρεύων της συνεδρίασης ανακοίνωσε ότι ο κατάλογος των ομιλητών στην σημερινή συζήτηση θα φτάσει μέχρι τον αριθμό 133.

Με την ομιλία του Φ. Μπαραλιάκου (περίπου στη 1.20πμ) ολοκληρώθηκε η τοποθέτηση των αιρετών της Πιερίας στη συζήτηση της πρότασης μομφής, αφού η κα Σκούφα έμεινε εκτός  των ομιλητών, μαζί με 40 περίπου συναδέλφους της.

 

Η κυβερνητική και κοινοβουλευτική, αντιδημοκρατική κατρακύλα δεν έχει τελειωμό.
Μόνο 133 (από τους 182 εγγεγραμμένους) βουλευτές θα μιλήσουν τελικά στην κορυφαία κατά τα άλλα διαδικασία της συζήτησης για την πρόταση μομφής.
Η κοινοβουλευτική, πρόσκαιρη, πλειοψηφία έκανε το παν για να μη μιλήσουν ΟΛΟΙ οι βουλευτές.
Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΦΙΜΩΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΚΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΣΚΑΝΔΑΛΟΥ ΤΩΝ ΥΠΟΚΛΟΠΩΝ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ.

 

 

 

Οι ομιλίες των κοινοβουλευτικών εκπροσώπων της Πιερίας στη “Συζήτηση επί της προτάσεως δυσπιστίας κατά της Κυβέρνησης, που υπέβαλαν ο Αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης και Πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Συνασπισμού Ριζοσπαστικής Αριστεράς κ. Αλέξης Τσίπρας και 87 Βουλευτές της Κοινοβουλευτικής του Ομάδας, σύμφωνα με τα άρθρα 84 του Συντάγματος και 142 του Κανονισμού της Βουλής.”, με τη σειρά που έγιναν.

 

Η επόμενη είναι αυτή του Φώντα Μπαραλιάκου και τελευταία αυτή της Μπέττυ Σκούφα και θα προστεθούν κι αυτές μόλις γίνουν.