Περί Παλιού Παντελεήμονα

τουριστικής ανάπτυξης

και δημόσιας ασφάλειας

Nikos Zarogiannis

Κρουνός πυρόσβεσης. στον Άγιο Παντελεήμονα σήμερα Κυριακή..19-2-2023

— at Παλαιός,παντελεήμων

Comments

Μήπως είναι εκεί για στήριξη στις πέτρες?

Nikos Zarogiannis

Nik Tiou σήμερα βρέθηκα στον παλιό Παντελεήμονα με φίλους αγαπημένους.. μου είπαν ότι το ξημέρωμα της φωτιάς τα φώτα ήταν σβήστα μέσα στο χωριό και δεν βλέπουν οι πυροσβέστες να προσεγγίσουν το σημείο.. υπήρχαν δύο σημεία να πάρουνε νερό και δεν υπήρχαν λάστιχα.. ούτε και τη σχετική εκπαίδευση είχαν ο κόσμος πώς δουλεύει ένας κρουνός πυρόσβεσης.. ευτυχώς που δεν είχε αέρα τα πράγματα θα ήταν πολύ χειρότερα..

Nikos Zarogiannis δυστυχώς…

Nikos Zarogiannis λες για αυτό από χθες το πρωί φτιάξανε τον φωτισμό στον λάκκο που είχε να δουλέψει σωστά από τα Χριστούγεννα οπου ο κόσμος με τους φακούς από τα κινητά προσπαθούσε να κατέβει η να ανέβει ?Είχαμε και περιστατικό με μικρό ατύχημα βέβαια αλλά ευτυχώς δούλεψαν τα φλας από τα τηλέφωνα… Σε άλλα νέα ο μαύρος χοίρος μας μάρανε !!!!

Nikos Zarogiannis

Anastasis Givanis τουλάχιστον στο φωτισμό μετά από αυτό που έγινε στον Παλαιό Παντελεήμονα είχαν γρήγορα αντανακλαστικά..

Nikos Zarogiannis το ελάχιστον ….

Όποιος λέει τα αυτονόητα…..λεν είναι προκατελημενος χαχα

Nikos Zarogiannis

Ιωαννης Ιωαννης Σπανος η ελληνική γλώσσα είναι πλούσια.. και από βαρδάκια μπορούμε να πούμε πολλά.. το νόημα όμως ποιο είναι..