“Οι εξυπηρετήσεις δεν αλλοιώνουν…

την βούληση των πολλών"

τάδε έφη Βαγγέλης Γερολιόλιος – στην Ε τ Ο, στις 11.2.2023

 

 

 

Η μεγάλη διαφορά αυτής της συνέντευξης από την προηγούμενη, είναι ότι σ’ αυτή την συνέντευξη αποκλείσαμε την χρήση …στυλό. Έτσι, η όποια κινητικότητα εκφράστηκε με κινήσεις χεριών και σώματος και με εκφράσεις … και -γενικώς- ήταν ηρεμότερη.

Το μήκος της συνέντευξης δεν φάνηκε να ενοχλεί -τον δήμαρχό μας- όσο την προηγούμενη φορά και κοινή διαπίστωση είναι ότι “στρώνουμε” με το χρόνο και τις επαναλήψεις που ‘ναι βέβαια μέθοδος μάθησης και βελτίωσης όλων. Για το αν θα πυκνώσουν οι συνεντεύξεις… νεώτερον ουδέν. Όπως και για το αν ο Στέργιος Φαρμάκης θα “κατέβει” τελικά με την “ΣΥΝθεση ΙΙ”…

Για την οικονομία του πράγματος και την καλύτερη ανάγνωση και θέαση, θα δημοσιευτεί σε μέρη. Στο πρώτο μέρος, μας απασχολούν τα προεκλογικά. Σε λίγο το ψηφοδέλτιο της “ΣΥΝθεσης ΙΙ” θα “κλείσει” κι ο Βαγγέλης Γερολιόλιος έχει εξασφαλίσει 63 υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους και τους ανάλογους τοπικούς. Επέλεξε να είναι η προεκλογική περίοδος τόσο μακρά, προκειμένου οι υποψήφιοι και ο ίδιος να έχουν χρόνο να παρουσιάσουν τις θέσεις τους. Θεωρεί οι εθνικές εκλογές και το αποτέλεσμά τους δεν θα έχει επιπτώσεις στις δημοτικές. Η περίοδος αυτή η προεκλογική, εγκαινιάστηκε από τον ίδιο στις 21 Ιανουαρίου 2022, με την ανακοίνωση της υποψηφιότητας του κου Κρεμέτη. Δείτε το “Μέρος 1ον” και σε λίγο και το “Μέρος 2ον”. Και στο τέλος θα δείτε και bonus track γιατί πολύ μας αρέσει.

Μέρος 1ον