Σήμερα θα πήγαινε στη Θεσσαλονίκη

έφτασε ως τον Ευαγγελισμό

κι εκεί, τον Ευαγγελισμό, αντίκρυσε τα αποτελέσματα του κενού που θα επισκεπτόταν στην Θεσσαλονίκη (αν σήμερα έφτανε ως εκεί)

 

 

Στο πλαίσιο της άτυπης προεκλογικής εκστρατείας, εκλογών που δεν έχουν προκηρυχτεί, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα περιόδευε σήμερα στη Θεσσαλονίκη. Σύμφωνα με το επίσημο πρόγραμμα που δημοσίευσε το γραφείο του χθες, στις 12 σήμερα θα επισκεπτόταν “το Κέντρο τηλεδιοίκησης – σηματοδότησης σιδηροδρομικού δικτύου βορείου Ελλάδος”.

 

 

 

 

Από νωρίς σήμερα το πρωί, ο πρόεδρος των Μηχανοδηγών του ΟΣΕ, Κώστας Γενιδουνιάς, κατήγγειλε -αρχικά στην ΕΡΤ και στη συνέχεια και σε πολλά τηλεοπτικά κανάλια- αυτά που μπορείτε να δείτε στο βίντεο.

 

 

 

 

Ανάλογες καταγγελίες για το τι πραγματικά συμβαίνει στο σιδηροδρομικό δίκτυό μας, υπήρξαν πρόσφατα, γραπτώς και δημόσια.

 

 

 

Μετά όλα τα παραπάνω, εύλογα προκύπτει το ερώτημα που ήδη απασχολεί τον δημόσιο προβληματισμό και την “παγωμένη” από την φρίκη Ελλάδα: το Κέντρο τηλεδιοίκησης-σηματοδότησης σιδηροδρομικού δικτύου βορείου Ελλάδος είανι κάτι υπαρκτό;;; Τι ακριβώς τηλεδιοικεί;;;