Συγχαρητήρια στο νέο διοικητή

της 24ης ΤΘΤ,

ταξίαρχο Νικόλαο Θεοδοσίου, για την ανάληψη των καθηκόντων του

 

 

 

 

 

Δευτέρα 13 Μαρτίου 2023

 Άννα Μάνη – Παπαδημητρίου:
Στην τελετή Παράδοσης-Παραλαβής της 24ης Τεθωρακισμένης Ταξιαρχίας στο Λιτόχωρο

Με ξεχωριστή υπερηφάνεια παρευρέθηκε η Βουλευτής στην τελετή Παράδοσης-Παραλαβής της 24ης Τεθωρακισμένης Ταξιαρχίας, στο στρατόπεδο «Μπαλανίκα», στο Λιτόχωρο.

«Ευχαριστώ τον απελθόντα Διοικητή, Υποστράτηγο κ. Νικόλαο Αθάνατο, για την προσφορά του στον τόπο και το στράτευμα και του εύχομαι καλή σταδιοδρομία στα νέα του καθήκοντα.

Συγχαρητήρια στον νέο Διοικητή της Ταξιαρχίας, Ταξίαρχο κ. Νικόλαο Θεοδοσίου, για την ανάληψη των νέων του καθηκόντων. Του εύχομαι από καρδιάς καλή θητεία, με υγεία και δύναμη.

Η 24η Τεθωρακισμένη Ταξιαρχία είναι σημαντικό και αναπόσπαστο μέρος της τοπικής κοινωνίας της Πιερίας, Με απόλυτη εμπιστοσύνη στο αξιόμαχο, στις γυναίκες και τους άνδρες των Ενόπλων μας Δυνάμεων, η Ελληνική σημαία κυματίζει υπερήφανα».

 

 

 

Δήμος Δίου-Ολύμπου:
Συγχαρητήριο μήνυμα του Δημάρχου Βαγγέλη Γερολιόλιου
προς το νέο Διοικητή της 24ης ΤΘΤ Λιτοχώρου Ταξίαρχο Νικόλαο Θεοδοσίου

Ο Δήμος Δίου-Ολύμπου συγχαίρει τον νέο Διοικητή της 24ης (ΧΧΙV) Τεθωρακισμένης Ταξιαρχίας Λιτοχώρου, Ταξίαρχο Νικόλαο Θεοδοσίου, για την ανάληψη των καθηκόντων του.
Του ευχόμαστε υγεία και δύναμη στο έργο του και προσβλέπουμε στη συνέχιση της γόνιμης και εδραιωμένης συνεργασίας μεταξύ του Δήμου και της Ταξιαρχίας. Ο Δήμος Δίου-Ολύμπου βρίσκεται πάντα αρωγός στο έργο του νέου Διοικητή.

Παράλληλα ευχαριστούμε για την άψογη συνεργασία τον Υποστράτηγο Νικόλαο Αθάνατο, μέχρι πρότινος διοικητή της 24ης ΤΘΤ και νυν διοικητή της 20ης Τεθωρακισμένης Μεραρχίας Καβάλας, και του ευχόμαστε καλή δύναμη στα νέα του καθήκοντα.

Βαγγέλης Γερολιόλιος
Δήμαρχος Δίου-Ολύμπου

 

 

Η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας Σοφία Μαυρίδου

συγχαίρει τον νέο Διοικητή της Ταξιαρχίας Λιτοχώρου

 

Θα ήθελα να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια στον νέο Διοικητή της  24ης  Τεθωρακισμένης Ταξιαρχίας Λιτοχώρου (ΧΧΙV ΤΘΤ) Ταξίαρχο κ. Νικόλαο Θεοδοσίου με αφορμή την ανάληψη των νέων του καθηκόντων.

Ευχόμεθα ολόψυχα, ως Περιφερειακή Αρχή, δύναμη, υγεία και κάθε επιτυχία στο δύσκολο και σημαντικό έργο που αναλαμβάνει. Η θητεία του στην Ταξιαρχία Λιτοχώρου, να είναι αποτελεσματική, γόνιμη και ουσιαστική, με εντιμότητα, πίστη και αφοσίωση στα ιδανικά του Ελληνικού Στρατού και της πατρίδας μας.

Στην προσπάθειά του αυτή, διαβεβαιώνω πως τόσο εγώ όσο και οι συνεργάτες μου στην Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας, θα βρισκόμαστε πάντα στο πλευρό του, προσβλέποντας σε μια ευδόκιμη μεταξύ μας συνεργασία επ’ ωφελεία της τοπικής κοινωνίας.

Παράλληλα θα ήθελα να συγχαρώ τον απερχόμενο Διοικητή της Ταξιαρχίας, Υποστράτηγο κ. Νικόλαο Αθάνατο για την προαγωγή του  μετά την ανακοίνωση των τακτικών κρίσεων ανωτάτων αξιωματικών από το ΓΕΕΘΑ.

Είμαι βέβαιη ότι θα συνεχίσει το δρόμο του καθήκοντος και θα ανταποκριθεί πλήρως, με τη συνέπεια και την υπευθυνότητα που τον διακρίνουν, στα νέα του Διοικητικά καθήκοντα στις Ένοπλες Δυνάμεις.

Σοφία Μαυρίδου

Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας

 

 

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ

Ο Σύλλογος Κρητών Ν. Πιερίας ΄΄ΟΙ ΣΤΑΥΡΑΕΤΟΙ΄΄ εκφράζει θερμά συγχαρητήρια στον νέο Διοικητή της ΧΧΙV Τεθωρακισμένης Ταξιαρχίας Λιτοχώρου ΤΑΞΙΑΡΧΟ ΘΕΟΔΟΣΙΟΥ Νικόλαο. Του ευχόμαστε ολόψυχα να έχει υγεία και δύναμη στα νέα του καθήκοντα.

 

Με εκτίμηση
Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ                                                                        Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΙΩΑΝΝΗΣ ΧΑΡΙΤΑΚΗΣ                                                  ΚΩΝ/ΝΟΣ ΜΑΝΙΟΥΔΑΚΗ