ΚΑΙ σηκώθηκε απ’ το κρεβάτι

ΚΑΙ έβγαλε πόρισμα

ΚΑΙ το ανακοίνωσε στην ΕΡΤ – ΚΑΙ όλα αυτά σε 19 μέρες (μετά την “ανείπωτη τραγωδία” και ενώ ταυτόχρονα ασχολιόταν και με τον Πολάκη και με τον απολογισμό της κυβέρνησης)

 

 

 

 

Τις πρώτες μέρες μετά το ατύχημα δεν μπορούσε να σηκωθεί απ’ το κρεβάτι να πάει ως το Υπουργείο…

Χρειάστηκαν 19 μέρες για να σηκωθεί απ’ το κρεβάτι, αλλά ήδη πηγαίνει στο Υπουργείο και το Καλάθι του Νονού/Νονάς είναι έτοιμο να ανακοινωθεί, ολοκλήρωσε την έρευνά του, έβγαλε πόρισμα και ανακοίνωσε το κεντρικό συμπέρασμα στην ΕΡΤ: το μόνο λάθος ήταν του σταθμάρχη και των δύο που σχόλασαν νωρίτερα. Ποιος έχει την ευθύνη για την πρόσληψή τους/προσλήψεις τους;;; Μα το βαθύ κράτος. Το οποίο η κυβέρνηση δεν τόλμησε να πολεμήσει στην  τετραετία που ήδη πέρασε και πάει, ΑΛΛΑ θα καταπολεμήσει τώρα και το βαθύ κράτος δεν γλυτώνει με τίποτα. ΑΝ μάλιστα κάτι κρατικοδίαιτοι της ΑΔΕΔΥ και κάτι ψεύτες του ΣΥΡΙΖΑ ΔΕΝ πολεμούσαν με νύχια και με δόντια την αξιολόγηση…κανένα πρόβλημα δεν θα είχε υπάρξει, αφού θα μπορούσε να προσληφθεί ο ακατάλληλος, να τον στρογγυλοκαθίσει … το βαθύ κράτος στην καρέκλα του σταθμάρχη και με την πρώτη αξιολόγηση να τον εντοπίσει και να τον απομακρύνει, αν και ήδη δημόσιος υπάλληλος. Αυτά είναι η μόνη και υπαρκτή αλήθεια και ο ΣΥΡΙΖΑ λέει μόνο ψέματα και είναι ψεύτης και ο ΣΥΡΙΖΑ και τα στελέχη του και πάμε τώρα να συνεχίσουμε να συζητάμε για τον Πολάκη, αλλά το θέμα έκλεισε και μην πείτε κουβέντα για τις δηλώσεις μου περί στελεχών της κυβέρνησης που πήγαν “να κάνουν την πάπια” με την “ανείπωτη τραγωδία των Τεμπών”… οι οποίες πέρασαν και δεν ακούμπησαν πουθενά.

Άδωνις.

Ανεπανάληπτος.

Μοναδικός.

Χωρίς φόβο και καμία συστολή, μπορεί να πει τα πάντα.

Άξιος απόγονος του Γκαίμπελς στον 21ο αιώνα, χωρίς την ορθοφωνία και το έντονο, γερμανικό ρο του προγόνου, αλλά με πολλαπλάσια μεγαλύτερη άνεση στην παραπλάνηση και στην επιβολή της.-

 

 

 

 

“Εξαφανισμένοι” οι υπουργοί από τα παράθυρα της τηλεόρασης για την τραγωδία στα Τέμπη