Πάνω που θα τρώγαμε κάνα σύκο…

...ήρθαν οι τεχνικές παρεμβάσεις!!!

ΚΑΙ η αυτοψία

 

 

 

 

24.8.2022, Εφημερίς του Ολύμπου

 

Ετοιμότης, αποτελεσματικότης,

 

 

28.3.2023 (7μήνες και 5 μέρες μετά…και όπως ακριβώς το λάβαμε)

 

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Επίβλεψη τεχνικών παρεμβάσεων από την Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας

Αυτοψία σε εργασίες καθαρισμού τάφρων, ρείθρων, και φρεατίων ,πραγματοποίησε η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας, κ. Σοφία Μαυρίδου.Οι εν λόγω εργασίες εντάσσονται στο έργο «Καθαρισμός τάφρων, ρείθρων, τεχνικών και φρεατίων σε δίκτυα της ΠΕ Πιερίας έτους 2022-23».

Το έργο, χρηματοδοτείται από το ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΩΝ ΔΑΠΑΝΩΝ Π.Κ.Μ. / ΠΕ ΠΙΕΡΙΑΣ .

Η σύμβαση περιλαμβάνει τον καθαρισμό του ασφαλτοτάπητα (εκατέρωθεν των παρειών του), από χωματισμούς και βλάστηση, τον καθαρισμό και τη διαμόρφωση της διατομής ρείθρων και τάφρων ανεξαρτήτως διατομής, επενδυμένης ή μη (κατά μήκος του οδικού δικτύου), τον καθαρισμό φρεατίων, αγωγών και τεχνικών έργων στις οδούς ευθύνης συντήρησης της Υποδιεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας, με γνώμονα την αποκατάσταση της αποστράγγισης και απομάκρυνσης των όμβριων υδάτων από το «σώμα» του οδικού δικτύου και τη διοχέτευση αυτών στους τελικούς αποδέκτες.

«Η Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας συνεχίζει με αμείωτο ρυθμό να υλοποιεί στοχευμένα και ουσιαστικά έργα με έμφαση στην αντιπλημμυρική θωράκιση του τόπου», υπογράμμισε η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας.