Βαγγέλη, συγχαρητήρια….

ΚΑΙ ΕΙΣ ΑΝΩΤΕΡΑΝ!!!

συγχαρητήρια και στους υποψηφίους σου που προέρχονται από την Δεξιά, το Κέντρο ΚΑΙ την Αριστερά – άξια η ΣΥΝθεση

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Συγχαρητήρια, γιατί… φρόντισες από το πρώτο εξάμηνο της προεκλογικής σου εκστρατείας (την άρχισες Ιανουάριο του 2022), να εξασφαλίσεις την υποψηφιότητα του συγκεκριμένου υποψηφίου. Και την ανακοίνωσες με δόξα και τιμή και χειραψία, φωτογραφίες, χαμόγελα, όλα τα σχετικά. Μπράβο και εύγε (που ενώσατε τις δυνάμεις σας και βαδίζετε μαζί…).

Πιθανώς ξέχασες να του υπενθυμίσεις να αφήσει στο σπίτι την κομματική του ταυτότητα -όπως εσύ δήλωνες και δηλώνεις σταθερά-, αλλά… υπάρχει ακόμη χρόνος ως τον Οκτώβριο.

Κατά τ’ άλλα… Χρόνια Πολλά. Και καλημέρα. Τις ευχές μας και στα στελέχη της σημερινής διοίκησης και αυριανούς συνυποψηφίους του ήδη υποψηφίου που είναι γνωστοί σοσιαλιστές, κεντροαριστεροί, κτλ… Δέον όπως -και σήμερον- ομοθυμαδόν αναφωνήσετε “Χαίρε νίκη”.

ΥΓ: Στέργιο… τι σοσιαλισμός…. τι εθνικοσοσιαλισμός;;; Και οι δυο, σοσιαλισμοί.
ΥΓ2: Μην ξεχνιόμαστε: εκκρεμεί και η απάντηση στο ερώτημα της Ε τ Ο για το ποιος/ποιοι υποψήφιοι για τις δημοτικές εκλογές προσήλθαν στην φετινή γιορτή μίσους στο Λιτόχωρο που περιθάλψατε ΠΑΛΙ με όλους τους δυνατούς τρόπους. Και ποιος/ποιοι αιρετοί προσήλθαν στην γιορτή μίσους, πέρα απ’ το γεγονός ότι δεν έπραξαν το παραμικρό να εφαρμόσουν Απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου (μας).-