Σύσκεψη του ΚΚΕ

στο Νέο Παντελεήμονα, απόψε

μετά τις συσκέψεις σε Λιτόχωρο και Καταχά

 

 

 

 

 

Την Κυριακή 7 Μάη στις 19:00 θα πραγματοποιηθεί ανοιχτή σύσκεψη του ΚΚΕ στην πλατεία του Ν. Παντελεήμονα, με ομιλητή τον Κώστα Παρασκευά μέλος του Π.Γ της ΚΕ του ΚΚΕ.

 

 

 

Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία οι συσκέψεις του ΚΚΕ σε Λιτόχωρο και Καταχά

Το Σάββατο 29 και την Κυριακή 30 Απριλίου πραγματοποιήθηκαν συσκέψεις σε Λιτόχωρο και Καταχά Πιερίας με θέμα “Δυναμώνουμε την πάλη για την ισοτιμία και τη χειραφέτηση των γυναικών, δυναμώνουν το Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδας”.

Στη σύσκεψη του Λιτοχώρου την κεντρική ομιλία πραγματοποίησε η Αθανασία Χατζή μέλος του ΓΠ Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ, ενώ χαιρετισμό απεύθυνε η Τασούλα Τηλέγραφου υποψήφια βουλευτής Πιερίας.

Στον Καταχά κεντρική ομιλία πραγματοποίησε η Παπαγεωργίου Αρχοντία, υποψήφια βουλευτής Πιερίας ενώ χαιρετισμό απεύθυνε ο Κουλαουζίδης Παναγιώτης, επίσης υποψήφιος βουλευτής του ΚΚΕ.

Στις συσκέψεις έγινε αναφορά στα προβλήματα με τα οποία έρχονται αντιμέτωπες οι γυναίκες στην καθημερινότητα τους, προβλήματα όπως τα ακανόνιστα ωράρια εργασίας, η ευέλικτη εργασία, η μητρότητα που σε αυτό το σύστημα αποτελεί κόστος για το κράτος και την εργοδοσία, όπως φυσικά και τα τελευταία περιστατικά βίας κατά των γυναικών.

Τέλος οι ομιλήτριες κάλεσαν τις παρευρισκόμενες και τους παρευρισκόμενους να δυναμώσουν τον αγώνα τους ενάντια στο σύστημα που γεννά τη γυναικεία ανισοτιμία, να παλέψουν και να διεκδικήσουν όλα όσα σήμερα έχουν ανάγκη και με δυνατό ΚΚΕ να δυναμώσει ο αγώνας της επόμενης μέρας.